2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 46 پست

کاش ماهم یکم‌مراعات میکردیم

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این تزخیلی مسخره خانم دکتر و یا عدم قرنطينه مردم تو خونشون، باید ما شاهد تلفات میلیونی باشیم... چین اگر کنترل کرد فقط 2 ماه کامل قرنطينه نظامی بودن وتو این دوماه باز آمار بالای مبتلا و فوتی داشتن و بعد ازون تو تیم یه هفته آخر تعداد مبتلایان زیر 50 تا شد

وقتی بیرون نریم چطوری بگیریم؟؟ امیدوارم این حرفی ک دکتره پیش علی ضیا زد از هول شدگی دیدن ضیا باشه😁 ...

گفتن ۷۰ درصد میگیرن اما اگ رعایت کنیم ایشالا ک نمیگیریم اگرم گرفتیم خفیف 

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
وقتی بیرون نریم چطوری بگیریم؟؟ امیدوارم این حرفی ک دکتره پیش علی ضیا زد از هول شدگی دیدن ضیا باشه😁 ...

نه واقعا اگه کسی بیرون نره نمیگیره ولی از اونجایی که اینجا ایرانه و مردم همه چیو به شوخی میگیرن تقریبا اکثرا درگیر میشن

هست خب این چیزا دیگ... 

ن نيست كي گفته ١٠ سال ؟ از رو ي برگه كتاب ب اين نتيجه رسيدين ؟ بعدشم كسي ك خونست ويروس بال داره پرواز ميكنه مياد دم در تك تك خونه ها ؟ نگو اينارو ته دل آدمو الكي خالي نكن بذار ي ذره اميد بمونه برامون استرس و بالا نبر الكي

ن نيست كي گفته ١٠ سال ؟ از رو ي برگه كتاب ب اين نتيجه رسيدين ؟ بعدشم كسي ك خونست ويروس بال داره پروا ...

اصلا اگه تا ۱۰ سالم باشه دیگه سال اولش واکسن میاد ک 

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃