البته من خودم فروشندم فقط برای زیباتر شدن اشپرخونم اینو گذاشتم اینجا چون گلها همش عوض میشه اینا رو فروش میره و دوباره گل میزارم فقط خواستم بدونم چطوری زیباترشم کنار جای دیگه نمیتونم بزارم چون فقط همینجا نور هست
من مامان یک پسر خیلی خوشمزم به اسم دانیال نگین تو مردی خواهشن اسم پسرمه بعدشم 5 باره تو نی نی سایت عضو میشم و به لطف دوستان میترکم
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
اونی ک روش گل گذاشتی رو رنگ کن... گلدوناتم همین طور
زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️