2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد این گلها چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 37 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون سانسوریا هم قیمت بده

پتوس 55 خیلی بزرگه 

اما کلا پتوس دارم 20 تومن و خیلی خوب 25 بدون گلدان 

سانسوریا فقط برا قلمس از اونم دارم  کوچیک تر  (البته نه خیلی کوچیک با پاجوش 35 بدون پاجوش 2ع

من مامان یک پسر خیلی خوشمزم به اسم دانیال نگین تو مردی خواهشن اسم پسرمه بعدشم 5 باره تو نی نی سایت عضو میشم و به لطف دوستان میترکم
سلام خوبه قشنگه.شما ک تو کار گل هستین ی سوال دارم من گل سانسوریا دارم از بغل تا خورده میدونزد نشکلش ...

میتونید عکس بفرستین ؟

من مامان یک پسر خیلی خوشمزم به اسم دانیال نگین تو مردی خواهشن اسم پسرمه بعدشم 5 باره تو نی نی سایت عضو میشم و به لطف دوستان میترکم
میشه جواب من و بدین چرا سانسوریای من داره از بغل جمع میشه داخل

شرایط نگهداریتون چه جوریه هر چند روز ابیاری و کجای خونتونه

بنظرم گرونه پتوس

خب فقط گلدونشو 25 خریدم با 10 تومنم خاک بقیش پول پتوس  بزرگه کوچیک به نظر میاد

جلو در ورودیه.تازه اوردمش خونمون از تو ی گلون دیگه باریشه گذاشتم تو گلدون خودم

به طور کلی سانسوریا هر 10 روز باید ابیاری بشه و گلدون کوچیکی انتخاب کنین بسته به اندازه گل هست و نور زیادی احتیاج ندارن  اگه نور زیاد باشه برگ ها لول میشن