2777
2789
عنوان

😔😔😔زدم تو ذوقش

400 بازدید | 15 پست

همسرم اصلا خونه نیس همش سر کاره منم شب تا شب بچه رو نگه میدارم یه چند مدت خونه بود بعد ساعت ۷ اصلا کمکم نمیکنه نهایت تا ساعت ۱۲ بیدار می مونه بعد میخوابه .بچمم کل روز بیدارت همشم بغل میخواد من حتی وقت نمیکنم درست غذا بخورم.امروز از شانس پسرم زود خوابید تا همسرم بیاد اومد رابطه خواست منم هم واقعا ازش ناراحتم انقد سختی کشیدم این مدتو دارم عین زامبیا میشم هم اینکه خسته بودم و شامم نخورده بودم فشارم پایین بود گفت تو دلت نمیخواد و اینا ناراحت شد گفتم خوابم میاد شمام نخوردم رفتم یه چی بخورم پسرم بیدار شد مجبور شدم شیر بدم بهش.همسرم اومد گرفت خوابید با حالت قهر.بعد اینکه پسرم خوابید رفتم بغلش کردم گفت خوابم میاد نکن گفتم باشه بغلت بخوابم گفت نه دلم شکست فقط برا نیازهای خودش منو میخواد 

آیا من آدم نیستم؟بخدا خسته شدم از زندگی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوایل بچه داری سخته 

باید مدیریت کنی عزیزم 

دیگه مادر شدی 

هر چند که حق با شما بوده 

ولی باید فداکاری کنی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

خستم شدم از زندگی 😐چرا تقی به توقی میخوره اینو میگید بعد بچه دار شدن این اتفاقا میفته یه مدت طول میکشه تا ادم عادت و کنه بچه بزرگ بشه و یکم مستقلتر 

اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین!          ❤در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.❤

تو فرشته ای

اما مردا واقعا درک درستی ندارن

شرایط منم مثل شماس

فقط با حرف اونم با ارامش درست میشه نه همه چی اما یه سری رفتارها بهتر میشه

تا با همسرت حرف نزنی درست نمیشه

بهش بگو چقدر به حمایتش نیاز داری

نه عزیزم مقصر نیستی،همینکه ناراحتی ینی درکش کردی،اونم درک کنه،بجاش باهاش صحبت کن بگو منم بدم نمیاد فقط از بس خسته میشم نتونستم بگو بهت کمک کنه تا یه شب عالی داشته باشین

من هیچکس نیستم...واین قدرت من است💪💪

جفتتون حق دارید.

اون فشار بیرون روشه

شما هم فشار توی خونه.

با گوشت و خونم درک میکنم شما رو.

تحمل کنید جفتتون.

میگذره و میشه خاطره.

(مکمل تقویتی از داروخانه بخر هر روز بخور.

صبح ها یه لیوان قهوه بخور

ماهی یکبار یه آمپول ب کمپلکس بخر بزن

هر روز دوش بگیر

گل و گیاه طبیعی بخر بزار تو خونه تا حالت عوض بشه

هر روز اسپند دود کن.

این کرونای کوفتی که رفت هر روز با بچت عصر برید پیاده روی.

آهنگ بزار توخونه.

گاهی روزا زنگ بزن غذا از بیرون برات بیارن.

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
جفتتون حق دارید. اون فشار بیرون روشه شما هم فشار توی خونه. با گوشت و خونم درک میکنم شما رو. تحمل ...

خیلی راهنماییت خوب بود.فقط قهوه تووشیردهی ضررنداره اخه ی بارمن گفتم گفتن بچه روناآروم میکنه ازطریق شیردادن

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
خیلی راهنماییت خوب بود.فقط قهوه تووشیردهی ضررنداره اخه ی بارمن گفتم گفتن بچه روناآروم میکنه ازطریق ش ...

من حواسم نبود که شیر میده.

اینا تجربه های خودم بود.(با کمک مامای مهربونم، خداحفظش کنه)

من بچه هام شیرخشک میخورن.

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖