2777
2789

دیروز تاپیک زدم گفتین سالمه بعد یه نفر گفت بزار فریزر حالا دراوردم تو سولاردوم یخزدایی هم کردم چون عجله داشتم  بریزم بپزه؟ بنظرتون سالمن؟

نه

اول از همه برا حاجت دخترم دعا کنین عزیزان   یه بار معلممون گفت بنویس قسطنتنیه منم نوشتم قغسثصتطنتطنیهححاااالم از این بهتر نمیشه حالاکه نیستی😛😛 دیگه قسمت هرچی باشه به تو مربوط نیس    وای چقده مستم من🌷 خاک تو سر دو تا دوست پسرای قبلیم    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خرابه؟

آرت

اول از همه برا حاجت دخترم دعا کنین عزیزان   یه بار معلممون گفت بنویس قسطنتنیه منم نوشتم قغسثصتطنتطنیهححاااالم از این بهتر نمیشه حالاکه نیستی😛😛 دیگه قسمت هرچی باشه به تو مربوط نیس    وای چقده مستم من🌷 خاک تو سر دو تا دوست پسرای قبلیم    
از کجا میشه فهمید؟ آخه میگن رنگ ملاک نیس

نه منم یبار اینجوری شده بود خراب شده بود

سالمه یه خورده پخته فقط چرا گذاشتی تو سولاردم.همین که از فریزر در آوردی بریز تو تابه یا قابلمه

فقط یخ زدایی کرد دیروز چون قارچارو شستم به این روز افتاد البته شایدم جنسش خوب نبوده

حالا واقعا سالمه؟ مارو مسموم نکنه ؟

از کجا میشه فهمید؟ آخه میگن رنگ ملاک نیس

من همیشه میشورم خرد می کنم میذارم فریزر

از فرزیر در میارم کاملا سفیده.در جا هم میریزم تو قابلمه یا تابله.نیاز به مایکروفر و ..  هم نداره

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
میگن نمک بریزین اگه سیاه شد سالمه و اگه زرد شد خراب

راستش مال من هیچ وقت رنگش تیره نشد.

قارچ رو که خریدی در جا بشور و خرد کن بذار فریزر.سریع انجام بده.اگه طول بکشه سیاه میشه

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.