2821
2789
عنوان

عروسی😞

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 65 پست
استارتر بعد کرونا برو ارایشگاه و لباس عروس بگیر خانواده دو طرفم ببر برید اتلیه عکس بندازید تموم. پول ...

اخی عزیزم خوب کاری کردی منم شوهرم خداروشکر خونه ساخته ماشین هم داره جهازمم اماده بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر خاله شوهرم بعد از هشت ماه که رفتن خونه خودشون عروسی گرفت،چه عروسی مجللی!!! تازه تو عروسیش سه ما ...

ما اصلا همچین رسمی داشتیم خودم میگم میخام برم خونم بعد عروسی بگیریم مسخره میکنن میگن دیگه اون موقع عروسی نیس کسی نمیاد ک

ما اصلا همچین رسمی داشتیم خودم میگم میخام برم خونم بعد عروسی بگیریم مسخره میکنن میگن دیگه اون موقع ع ...

خیلی هم خوبه،انقدر به ما خوش گذشت،شما به حرف دیگران گوش نده هر کاری که فکر می‌کنی درسته رو انجام بده ،انشالله خوشبخت بشی

درسته مهم فقط سلامتیه اما خب منم دخترم اونم تک فرزند😞بدون هیچی برم خونم

دیگه متاسفانه الان شرایط اینجوریه، منم الان باردارم، بعد از ۱۰ سال انتظار خدا بهم لطف کرده، خیلی آرزو داشتم برای بچه ام یه سری کارهایی رو بکنم، اتاق چه جوری آماده کنم و ....، و اردیبهشت انشاله دنیا میاد، ولی هیچ کاری نتونستم بکنم، چون این مدت یا مریض بودم یا هوا آلوده بود، میخواستم هفته اول اسفند برم این کارهام رو بکنم که اینجوری شد، دیگه مجبورم هیچ کاری نکنم، انشاله خدا حافظ سلامتی همه انسانها باشه

... و من به تو ایمان دارم...
چیه گلم 

عزیزم خانواده ما تقریبا بزرگه یعنی تعداد زیاده چون از حدود 200 سال پیش روابط مون رو حفظ کردیم با هم و همه با هم موندیم. حالا تو استان های مختلف ولی در ارتباط نسبتا نزدیکیم.

خب مثلا در ماه دیگه یه نفر فوت می کنه یکی بچه به دنیا میاره یکی می خواد عروسی بگیره و ....

اتفاقا حدود 15 سال پیش همین اتفاق هم افتاد که یکی از فامیل فوت شد و فرداش عروسی بود. نه می شد عروسی رو لغو کرد نه می شد مراسم خاکسپاری نرفت. یه عده که خب نزدیک تر به فرد فوت شده بودن رفتن مراسم اون و یه عده هم به عروسی رفتن. این باعث یه دعوای خانوادگی خیلی بزرگی شد. اون موقع بزرگ خاندان ما گفت چون ما این مشکل رو در آینده هم خواهیم داشت برای عزاداری تا دو روز صبر می کنیم به احترام خانواده و بعد ازدواج و جشن و .... نیازی نیست یک سال عقب بیافته و به روال عادی برگزار بشه. دیگه مشکل کاملا حل شد. اتفاقا خودشون هم دو ماه قبل به رحمت خدا رفتن و بعد چهلم نوه شون عروسی گرفت. (تازه نوه که چقدر هم نزدیک بود بهش و پرستاری شو می کرد. این خواسته خودشون بود تازه قطعا تا 40 ام هم راضی نبود.)