2821
2789
عنوان

عروسی😞

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 65 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم عید عروسیم بود کرونا همه چیو بهم ریخت خوشبحالت دوسالو نیم طول کشید مال من عید امسال میشه شش سال& ...

الهی بگردم حالا میخایین چیکار کنین بدیش اینه من نمیتونم دیگه صبر کنم شرایطشو ندارم از هر راهی فکر میکنم بن بسته😭😭😭

غمباد گرفتم همشم جلو خودمو میگیرم گریه نکنم مامان بابام ناراحت بشن باخودم میگم بقیه هیچ اما تک فرزند ...

خب جرا انقدر خودتو اذیت میکنی تقصیر تو نیست که دیگه نمیتونی عروسی بگیری... خانوادت دیگه باید درک کنن اصلا اونا باید دلدلریت بدن

دل خوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست😎
واي ٦ سال يه عمر 😐😐😐

اره عزیزم زیاده دوسال پیش قرار عروسی بود بهر دلیلی عقب می افتاد چهلم این فامیل اون فامیل همش عقب افتاده تا امسال دیگه گفتیم صب نمیکنیم میگیریم کرونا اومد هیچکی عروسی نمیاد اگرم بیاد مریض میشیم پس بمونه ایشالا بعد رمضون 

تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘
اخی عزیزم😭😭حالا چیکار کنیم بخدا تو این دوسال نامزدی چقدر ک سختی نکشیدم سرکوب نشدم حالا بعد دوسال گ ...

مم مثل تو یبار خانواده خودم یبار خانواده شوهرم تا پای طلاق بردنمون با کارشون

کلا چون همه هم مخالف بودن هی سنگ مینداختن😔

منم گفتم دیگه از شر این دعواهای بیخودی که راه میندازن راحت میشم که متاسفانه😭😭

خداجونم میشه به منم نی نی بدی؟🥲(یکسال و نیمه منتظرم)
داماد خالم میشه و داماد دایی شوهرمم میشه😞ماترک هستیم خیلی مسخره میدونن برم خونم بدون جصن بعد جشن بگ ...

استارتر بعد کرونا برو ارایشگاه و لباس عروس بگیر خانواده دو طرفم ببر برید اتلیه عکس بندازید تموم. پول شام بدید ملت بخورن ایرادم بگیرن . ول کن بابا. من عروسی نگرفتم هر کی یه جیزی میگفت پولشو سرمایه گزاری کردم هر دو مون شاغلیم درسمونم خوندیم وقتی یه خونه خریدم همه گفتن واسه یه خونه  ۵۰ متری عروسی نگرفت . واسه یه ماشین ۲۰۶ که میخواستن بگیرن عروسی نگرفت. هنر نکرد که. اما دو سال بعدش وقتی یا اپارتمان ۴ طبقه خریدم همسرم سوناتا خرید خودم مزدا ۳ گرفتم دهنش بسته شد لال شدن. تا حرف از عروسی دختر پسرشون میزدن میگفتم اهان همون دامادتون که ماشین نداره؟ همون پسرتون که مستاحره؟ اخه خیلی اینا دلمو شکستن

روانشناسی کودک
اره عزیزم زیاده دوسال پیش قرار عروسی بود بهر دلیلی عقب می افتاد چهلم این فامیل اون فامیل همش عقب افت ...

نميشه نگيري؟ البته ديگه تو ٦ سال صبر كردي دو ماهم روش 

مِي بخور، منبر بسوزان ، مردم آزاري مكن 🌹
عزیزم ناراحت این چیزها نباش، فقط به این فکر کن که خدایی نکرده فقط یک نفر در خانواده تون مبتلا بشه چه ...

درسته مهم فقط سلامتیه اما خب منم دخترم اونم تک فرزند😞بدون هیچی برم خونم

ما ترک هستیم میگم میخام الان برم خونم بعد یه جشنی بگیرم شرایط خوب شد همه فامیل میگن اول ک زنی ک یبار ...

امان از این رسم هامون ترک کجایی

فلک در دفتر سرنوشتم قلم زد.چه اوقات خوشی داشتم به هم زد.الهی ای فلک چرخت نگردد،که چرخت آرزوهایم را به هم زد.....                                                   باردار نیستم مجردم تیکر رسیدن به هدفمه انشالله به زودی به هدفم خواهم رسید.😍😍😍😍😍
الهی بگردم حالا میخایین چیکار کنین بدیش اینه من نمیتونم دیگه صبر کنم شرایطشو ندارم از هر راهی فکر می ...

اگه بگیری بهتره فقط درجه یکارو دعوت کنین دوستو اشنارو دعوت تو خونه یه مراسم ساده برگزار کن لباس عروس اینا هم بپوش سالگرد عروسیتون اگه شرایطشو داشتی یه جشن مفصل بگیر  

تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘

چه جوری ۶\۷ سال عقد و نامزد میمونید؟؟؟!!!زنداداش من دوسالم عقد نبود مارو کچل کرد

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود