سلام بچه ها بعد دوسال و نیم نامزدی و سختی عید عروسیم بود مثلاهمه چیز هم گرفته بودیم حالا شرایط اینجور شده یکی از فامیل هامون هم تو کماس میترسم صبر کنم خدا نکرده اون چیزیص بشه دیگه کلا یک سال بیفته عقب الان ن میتونم عروسی بگیرم ن مهمونی ن یه مسافرت و ن میتونم بندازم عقب تک فرزند هستم خیلی خیلی دلم گرفته میدونم تا اخر عمرم ناراحتی میکنم 😞کیا عروسی نگرفتن بیان دلداریم بدن😭
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اره عزیزم زیاده دوسال پیش قرار عروسی بود بهر دلیلی عقب می افتاد چهلم این فامیل اون فامیل همش عقب افتاده تا امسال دیگه گفتیم صب نمیکنیم میگیریم کرونا اومد هیچکی عروسی نمیاد اگرم بیاد مریض میشیم پس بمونه ایشالا بعد رمضون
تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘
داماد خالم میشه و داماد دایی شوهرمم میشه😞ماترک هستیم خیلی مسخره میدونن برم خونم بدون جصن بعد جشن بگ ...
استارتر بعد کرونا برو ارایشگاه و لباس عروس بگیر خانواده دو طرفم ببر برید اتلیه عکس بندازید تموم. پول شام بدید ملت بخورن ایرادم بگیرن . ول کن بابا. من عروسی نگرفتم هر کی یه جیزی میگفت پولشو سرمایه گزاری کردم هر دو مون شاغلیم درسمونم خوندیم وقتی یه خونه خریدم همه گفتن واسه یه خونه ۵۰ متری عروسی نگرفت . واسه یه ماشین ۲۰۶ که میخواستن بگیرن عروسی نگرفت. هنر نکرد که. اما دو سال بعدش وقتی یا اپارتمان ۴ طبقه خریدم همسرم سوناتا خرید خودم مزدا ۳ گرفتم دهنش بسته شد لال شدن. تا حرف از عروسی دختر پسرشون میزدن میگفتم اهان همون دامادتون که ماشین نداره؟ همون پسرتون که مستاحره؟ اخه خیلی اینا دلمو شکستن
ما ترک هستیم میگم میخام الان برم خونم بعد یه جشنی بگیرم شرایط خوب شد همه فامیل میگن اول ک زنی ک یبار ...
امان از این رسم هامون ترک کجایی
فلک در دفتر سرنوشتم قلم زد.چه اوقات خوشی داشتم به هم زد.الهی ای فلک چرخت نگردد،که چرخت آرزوهایم را به هم زد..... باردار نیستم مجردم تیکر رسیدن به هدفمه انشالله به زودی به هدفم خواهم رسید.😍😍😍😍😍