2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میخوام استفاده کنم ولی بحث اینه گیر نمیاد میخوام جایگزین پیدا کنم 

والا نمیدونم

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
برای سطوح میگما وایتکسو نزنی به دست و بالت

واسه دست چی خوبه الان که الکل و مشتقات الکلی پیدا نمیشه ؟سطح بنظر من اصلا مهم نیس،روی سطح ویروس خود بخود ازبین میره فقط باید دست به دهن و دماغت نزنی بعد لمس سطح

من به اندازه ی یک ابر دلم میگیرد...
باشه اصن هر چی الکل اسید قوی سرکه اسید ضعیف وایتکس باز قوی گازی که ازش خارج میشه خیلی خطر داره ...

من تنها با الکل خالی ضدعفونی میکردم امروز از چن نفر شنیدم ک اینطوری میکنن منم اینارو قاطی کردم توضیح علمیشو نمیدونستم ممنون....میریزم دور همون از الکل خالیش استفاده میکنم 

کسی از بهشت چیزی نمیدانست و خداوند مادر را آفرید😍😘🤗
واسه دست چی خوبه الان که الکل و مشتقات الکلی پیدا نمیشه ؟سطح بنظر من اصلا مهم نیس،روی سطح ویروس خود ...

نمیدونم

شاید سرکه خوب باشه ولی امتحانش نکردم

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

من روزی 3 بار صدعفونی میکنم صبح ک شوهرم میره بیرون ودر خونه رو باز میکنم تا لباس بپوشه با ابو وایتکس ظهر ک میاد بره حموم اب والکل اخر شبم ابو وایتکس ولی گلوم میسوزه الانم داره نیسوزه....وقتی هم ک دارم میزنم هودو وهواکش دسشویی رو تا 1 ساعت روشن میزارم....وسواس گرفتم؟

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
واسه دست چی خوبه الان که الکل و مشتقات الکلی پیدا نمیشه ؟سطح بنظر من اصلا مهم نیس،روی سطح ویروس خود ...

یه محلولای ضد عفونی دست داروخونه ها میفروشن چند روزه زیادم شده اونام خوبه بوی الکل میده اسپری داره راحته ولی خشک میکنه بنظر من ژل از همه چی بهتره