2777
2789
پیشنهاد شما چیه؟

الکل خالی

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الکل و وایتکس خیلی خطرناکه نکنین بچه ها این کارارو مخصوصا تو این روزا ریه ها خدای نکرده اسیب میبینه& ...

خالی نیس ک مثلا دوتا در بطری الکل ی زره وایتکس و سرکه با ی دو لیوان آب

کسی از بهشت چیزی نمیدانست و خداوند مادر را آفرید😍😘🤗
برا پوستم نگفتم برا خونه ک ضد عفونی میکنم برا دست ژل گرفتم اول مطلبو بخون بعد🙄

باشه اصن

هر چی

الکل اسید قوی

سرکه اسید ضعیف

وایتکس باز قوی

گازی که ازش خارج میشه خیلی خطر داره

تاثیرش دو چندان نمیشه با ترکیب کردن

حتی خنثی هم میشه

مثل اب

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
الکل زرد؟خاصیت ضد عفونی داره؟

نه متانول هیچ خاصیت ضد عفونی ای نداره

فقط اتانول این خاصیتو داره که اگه نمیخوای ازش استفاده کنی شاید وایتکس جوابگو باشه 

نه متانول هیچ خاصیت ضد عفونی ای نداره فقط اتانول این خاصیتو داره که اگه نمیخوای ازش استفاده کنی شای ...

برای سطوح میگما

وایتکسو نزنی به دست و بالت

نه متانول هیچ خاصیت ضد عفونی ای نداره فقط اتانول این خاصیتو داره که اگه نمیخوای ازش استفاده کنی شای ...

میخوام استفاده کنم ولی بحث اینه گیر نمیاد میخوام جایگزین پیدا کنم 

من به اندازه ی یک ابر دلم میگیرد...