2777
2789

امنیت جانی نداری

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری ازش نمی ترسهاین هر لحظه امکان داره بلایی سرش بیاره

دلم از این میگیره ک میتونست ت رابطمون بهتر رفتار کنه میتونست رابطمون رو خوب کنه ولی با این کاری که کرد نمیشه زندگی کرد باهاش

واسه توسری خورها و کسانی که تو یک خانواده زن ستیز به دنیا اومدن خوبه

هنوز ۳ ماهه که رفته بودم خونه خودم هنوز ۳ ماهه ک زندگی مشترکم رو با شوهرم شروع کردم نشد

نشد ذره بتونم از زندگی مشترکمون چیزی بفهمم از وسایلی ک خریدم بتونم با عشق با ذوق شوق ازشون استفاده کنم

این زدناش ت عقدم بود ولی ن این قدر زیاد یه بار حواسم نبود ناخنم کشیده شد ب پاش بعد مشت زد ت کلم بعد ...

۲/۵سال تو عقد بودم الان ک اومدیم خونمون موقعی ک میزد بهم میگفت اون زدنی ک ت عقد بهت زده بودم رو عیر ارادی غیر عمد نبود کاملا عمد بود حقت بود بعد باز میزنه زیرش میگ ن من همچین حرفی ب تو نزدم ی بار این قدر پام رو داشت پیچ میداد ک ممکن بود بشکنه ک با پای دیگم زدم بهش ک ول کرد همش بهم میگفت میخوای پاتو ول کنم دهنت رو ببند