2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزم . ان شاا... زودتر خوب بشی . الان چطوری ؟ خیلی سخته ؟ از کجا گرفتی ؟

والا دو هفته پیش همسرم تب کرد و بدن درد و لرز..چند روز بعدشم خودم تب و لرز داشتم تقریبا ده روز پیش ...دکتر به جفتمون سفتراکس و سرم و...داد گفت انفلوانزاست اما باز خوب نشدیم همسرم باز تب کرد منم مفاصلم درد میکرد تا اینکه دوشنبه پیش همسرم سیتی ریه داد و معلوم شد کروناست خودمم امشب سیتی دادم دو نقطه از ریه ام درگیر بود دکتر دارو ایروکاست که برای آسم هست بهم داد و ناپروکسن و ازیترو ....گفت تا وقتی تنگی نفس شدید ندارید نه نیاز به بستری هست و نه داروهای کرونا که تامی فلو و کلروکینه چون گفت داروهاش خیلی عوارض داره..

کدوماتون بچه دارین جماعت یکی جواب بده 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من دو قلوی ۵ ساله و دختر ۱۵ ساله دارم ..نترس عزیزم من و همسرم جفتمون کرونا داریم خداروشکر بچه هامون خوبند...زیادم مراعات نکردیم چون اوایل نمیدونستیم کروناست

والا دو هفته پیش همسرم تب کرد و بدن درد و لرز..چند روز بعدشم خودم تب و لرز داشتم تقریبا ده روز پیش . ...

یعنی با وجود درگیری ریه اصلا سرفه نداشتید؟

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
وای راست میگی خدا خیرت بده یعنی با آب نمک درست میشه تروخدا نگرانم 

اگه تونستی سرم بخر از دماغش بکشه تو بعد از حلقش بده بیرون 

اگه سرم نخریدی خودت آب نمک درست کن نسبتهاشو از گوگل سرچ کن که درست قاطی کنی

دم نوش و وارد گیاهیا چی بوده آویشن دم کنم براش 

دمنوش پونه کوهی وعناب وآویشن بابونه وبنفشه .داروی امام کاظم ،سیاه دونه عسل،واینام پودرشده توکپسول 1بعدصبحانه1 بعدشام (میخک کتیرا کندر زیره سیاه صبرزرد )ایناباید مقداراش درست باشه

واقعا؟انجام میدم اگه برگرده بخدا دعات میکنم خیلی بده خیلی که آدم هیچ بو و مزه ای رو حس نکنه

وای عزیزم باورم نمیشه شما کرونا داری ریلکسی انگار ینی انقد ک میگن خطری نیس؟؟؟؟من چن روزه سرفه خشک دارم میترسم

هرکی امضامو دید یه صلوات واسه ارزوم بفرسته..😍الهی عاقبت به خیر شین