2777
2789
عنوان

خیانت پدرم

202 بازدید | 17 پست

سلام راستش این ماجرا برمیگرده به ۳ سال پیش که من متوجه شدم که پدرم داره به مادرم خیانت میکنه ماده خیلی سادست و اصلا نمیدونست باید چیکار کنیم خلاصه به پدرم گفتم که چرا این کار رو کردی ، دلت به حال ما نسوخت ؟ اولش کلی انکار کرد ولی بعدش قبول کرد ، بعد بزرگتر ها واسطه شدند و پدرم قول داد که دیگه تکرار نمیشه ، تا اینکه دو روز پیش دیدم دوباره با اون خانم در ارتباطه ، نمیدونم چیکار کنم واقعا ، دیروز انقدر گریه کردم سرم داره میترکه ، ولی به مادرم دیگه نمیخوام بگم چون کاری که از دستش بر نمیاد ، و فقط بیشتر حرص میخوره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه به رو بابات بیار نه مامانت

اون خانمه رو تهدیدش کن آبروش رو ببر

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وزن شروع: 72کیلوگرم وزن هدف : 57کیلوگرم هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم) هدف 5: 62 کیلوگرم هدف 6: 60 کیلوگرم هدف7: 58 کیلوگرم

خدا اون زن بی وجدان رو لعنت کنه که ااینطور اوار شده رو زندگی یکی دیگه

درسته اما بابا اسی هم بی تقصیر نیست

خدا هدایتش کنه

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد

من چی بگم که ۱۵سال پیش پدر سختگیرم رابطش با یکی از فامیلا ب واسطه همون زن که قصد اخاذی از پدرم داشت لو رفت و آبرو حیثیت ما توی شهرمون رفت .... پدرم برای ما بشدت خسیس ولی گونی گونی برنج برای اونا میخرید و ....

بعد الانم که الانه برای هزار تومن مثل سگ دعوا راه میندازه تو خونه درحالیکه کلی ازش تیغ زدن و بی آبروش کردن.

هنوزم گاهی میبینم اسم اون زن عن میاد شاخکاش تیز میشه و از بودن مثلا یهویی و اتفاقی اون زن توی مهمونی ها خوشش میاد

نه به رو بابات بیار نه مامانتاون خانمه رو تهدیدش کن آبروش رو ببر

به اون خانم همون سه سال پیش پیام دادم تهدیدش کردم ، ولی باورتون میشه چی جوابم رو داد ؟ استیکر خنده گذاشت😐

بعدش شماره یکی از برادراش رو پیدا کردم و بعدش متوجه شدم برادراش هم خبر دارن که این با پدر من در ارتباطه

بنظرم به مادرت بگو اگه بابات خونه و ماشین داره با اجرا گذاشتن مهریه بتونه بگیره تا پول ها رو به باد ...

بابام فکر اونجا رو هم کرده بعضی وقت ها به شوخی که در واقع داره جدی میگه ، میگه من میرم همه چی رو به نام یه نفر دیگه میکنم که نتونی مهریه بگیری

من چی بگم که ۱۵سال پیش پدر سختگیرم رابطش با یکی از فامیلا ب واسطه همون زن که قصد اخاذی از پدرم داشت ...

خیلی متاسفم واقعا خیلی سخته درکتون میکنم

این خانم هم که با پدر من در ارتباطه قصد اخاذی داره