2777
2789
بله دکتر گفت تو بیمارستانها هم تجویر میشه ..اما اگه تنگی نفس شدید باشه کلروکین و تامی فلو میدن..

منم تب لرز کردم و بدن درد ...بعد ی موقع هایی به زور نفسم میومد ن سرفه داشتم ن عطسه بنظرشما کرونا ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم تب لرز کردم و بدن درد ...بعد ی موقع هایی به زور نفسم میومد ن سرفه داشتم ن عطسه بنظرشما کرونا ؟

بله منم اصلا سرفه نمیکردم اما گلوم خشک خشک بود ..ببخشید بد اینکه یک عالمه دمنوش میخوردم ادرار کم میشه ..

انشاالله ممنون دوستم حتما انجام میدم 

دمنوش  میخورید ؟   

این منم (نامفهوم تر از نقاشیهای داوینچی ،تنها تر از فروغ، بیباک تر از فریدون ،صادق تر از هدایت ،مرتد تر از شاهین )😊
وای عزیزم باورم نمیشه شما کرونا داری ریلکسی انگار ینی انقد ک میگن خطری نیس؟؟؟؟من چن روزه سرفه خشک دا ...

اره بخدا ببین خیلیا میگیرن و فکر میکنن سرما خوردگیه من اصلا سرفه ندلشتم فقط بدن درد و تب و لرز  و خشکی و خارش گلو 

اره بخدا ببین خیلیا میگیرن و فکر میکنن سرما خوردگیه من اصلا سرفه ندلشتم فقط بدن درد و تب و لرز   ...

خب بعد الان دارویی نداره کرونا شمارو با چی درمان میکنن...حالتون خوبه الان؟؟بچه هاتون چی

هرکی امضامو دید یه صلوات واسه ارزوم بفرسته..😍الهی عاقبت به خیر شین
بله اویشن چای کوهی دارچین زنجبیل و...

عناب  هل  کترا  هم  توش میریزید توی دمنوشتون ؟ 

این منم (نامفهوم تر از نقاشیهای داوینچی ،تنها تر از فروغ، بیباک تر از فریدون ،صادق تر از هدایت ،مرتد تر از شاهین )😊