من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
وای عزیزم . ان شاا... زودتر خوب بشی . الان چطوری ؟ خیلی سخته ؟ از کجا گرفتی ؟
والا دو هفته پیش همسرم تب کرد و بدن درد و لرز..چند روز بعدشم خودم تب و لرز داشتم تقریبا ده روز پیش ...دکتر به جفتمون سفتراکس و سرم و...داد گفت انفلوانزاست اما باز خوب نشدیم همسرم باز تب کرد منم مفاصلم درد میکرد تا اینکه دوشنبه پیش همسرم سیتی ریه داد و معلوم شد کروناست خودمم امشب سیتی دادم دو نقطه از ریه ام درگیر بود دکتر دارو ایروکاست که برای آسم هست بهم داد و ناپروکسن و ازیترو ....گفت تا وقتی تنگی نفس شدید ندارید نه نیاز به بستری هست و نه داروهای کرونا که تامی فلو و کلروکینه چون گفت داروهاش خیلی عوارض داره..
من دو قلوی ۵ ساله و دختر ۱۵ ساله دارم ..نترس عزیزم من و همسرم جفتمون کرونا داریم خداروشکر بچه هامون خوبند...زیادم مراعات نکردیم چون اوایل نمیدونستیم کروناست