2777
2789
بله دکتر گفت تو بیمارستانها هم تجویر میشه ..اما اگه تنگی نفس شدید باشه کلروکین و تامی فلو میدن..

منم تب لرز کردم و بدن درد ...بعد ی موقع هایی به زور نفسم میومد ن سرفه داشتم ن عطسه بنظرشما کرونا ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تب لرز کردم و بدن درد ...بعد ی موقع هایی به زور نفسم میومد ن سرفه داشتم ن عطسه بنظرشما کرونا ؟

بله منم اصلا سرفه نمیکردم اما گلوم خشک خشک بود ..ببخشید بد اینکه یک عالمه دمنوش میخوردم ادرار کم میشه ..

انشاالله ممنون دوستم حتما انجام میدم 

دمنوش  میخورید ؟   

این منم (نامفهوم تر از نقاشیهای داوینچی ،تنها تر از فروغ، بیباک تر از فریدون ،صادق تر از هدایت ،مرتد تر از شاهین )😊
وای عزیزم باورم نمیشه شما کرونا داری ریلکسی انگار ینی انقد ک میگن خطری نیس؟؟؟؟من چن روزه سرفه خشک دا ...

اره بخدا ببین خیلیا میگیرن و فکر میکنن سرما خوردگیه من اصلا سرفه ندلشتم فقط بدن درد و تب و لرز  و خشکی و خارش گلو 

اره بخدا ببین خیلیا میگیرن و فکر میکنن سرما خوردگیه من اصلا سرفه ندلشتم فقط بدن درد و تب و لرز   ...

خب بعد الان دارویی نداره کرونا شمارو با چی درمان میکنن...حالتون خوبه الان؟؟بچه هاتون چی

هرکی امضامو دید یه صلوات واسه ارزوم بفرسته..😍الهی عاقبت به خیر شین
بله اویشن چای کوهی دارچین زنجبیل و...

عناب  هل  کترا  هم  توش میریزید توی دمنوشتون ؟ 

این منم (نامفهوم تر از نقاشیهای داوینچی ،تنها تر از فروغ، بیباک تر از فریدون ،صادق تر از هدایت ،مرتد تر از شاهین )😊