2777
2789
عنوان

دردل

113 بازدید | 9 پست

خیلی دلم گرفته. من تازه ازدواج کردم همسرم قبل از من ی ازدواج ناموفق داشته ک بقول خودش زندگی خیلی بدی بوده حدود 2 سال و نیم طول کشیده زندگیش. ولی من مجرد بودم. اوایل فک میکردم این موصوع مهم نیست ولی بعد عروسی خیلی حساس شدم مثلا اینکه هیچ حسی نسبت ب خونه ای ک داریم توش زندگی میکنم ندارم همیشه احساس غریب بودن تو خونه دارم چون میدونم متعلق ب کس دیگه ی بوده و با سلیقه اون وسایلش خریداری شده. ما رسم جهیزیه زیاد نداریم ی سری چیزا خریدم ولی الانم اکثر وسایل مربوط ب زندگی قبلی شوهرمه.الان من موندم این حس بدی ک نسبت ب خونه دارم نمیدونم چیکار کنم شوهرمم توان مالی اینو نداره ک وسایلو عؤص کنه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اگه شوهرت خوبه و مشکل اخلاقی اساسی نداره ب این چیزا فک نکن انشالله سر فرصت با سلیقه خودت وسایلتو عوض میکنی.شیطان زیاد رو مخ ادما ک همیشه ناراضی باشن.اون خونه با وسایلش هدف زندگی نیستن تنها وسیلن.

خب اگه همسرت در اون زندگی قبلی مقصر بوده حتی اندازه  سر سوزن . صددرصد در زندگی دومش اثرش رو خوا ...

تا جای ک واسه من تعریف کرده باشن خانمه خیلی لجباز و خودخواه بوده و از لحاظ جنسی هم خیلی مشکل داشتن. الان شوهرم خیلی خوش اخلاقه خیلی بهم محبت میکنه ولی من گذشتش از ذهنم کمرنگ نمیشه. 

تا جای ک واسه من تعریف کرده باشن خانمه خیلی لجباز و خودخواه بوده و از لحاظ جنسی هم خیلی مشکل داشتن. ...

ببین هیچ مردی نمیاد بگه من بد بودم . 

تو اگه پای حرفای خانم قبلیش بشینی میفهمی که از خوشی و شادی و ... نرفته طلاق بگیره . 

به هر حال زیاد فکر نکن . یا از  مشاور ی کمک بگیر .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
شما این احساسو داری مطمئن باش شوهرت اصلا ب این چیرا فکر نمیکنه سعی کن خودتو خانوم اون خونه بدونی ا ...

اره شوهرم این حسو نداره. میگه من همه چیو با زحمت خودم خریدم پس متعلق ب منه و هر چیم متعلق ب من باشه یعنی متعلق ب تو. ولی با این حرفا باز دلم آروم نمیشه