خیلی دلم گرفته. من تازه ازدواج کردم همسرم قبل از من ی ازدواج ناموفق داشته ک بقول خودش زندگی خیلی بدی بوده حدود 2 سال و نیم طول کشیده زندگیش. ولی من مجرد بودم. اوایل فک میکردم این موصوع مهم نیست ولی بعد عروسی خیلی حساس شدم مثلا اینکه هیچ حسی نسبت ب خونه ای ک داریم توش زندگی میکنم ندارم همیشه احساس غریب بودن تو خونه دارم چون میدونم متعلق ب کس دیگه ی بوده و با سلیقه اون وسایلش خریداری شده. ما رسم جهیزیه زیاد نداریم ی سری چیزا خریدم ولی الانم اکثر وسایل مربوط ب زندگی قبلی شوهرمه.الان من موندم این حس بدی ک نسبت ب خونه دارم نمیدونم چیکار کنم شوهرمم توان مالی اینو نداره ک وسایلو عؤص کنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه شوهرت خوبه و مشکل اخلاقی اساسی نداره ب این چیزا فک نکن انشالله سر فرصت با سلیقه خودت وسایلتو عوض میکنی.شیطان زیاد رو مخ ادما ک همیشه ناراضی باشن.اون خونه با وسایلش هدف زندگی نیستن تنها وسیلن.
خب اگه همسرت در اون زندگی قبلی مقصر بوده حتی اندازه سر سوزن . صددرصد در زندگی دومش اثرش رو خوا ...
تا جای ک واسه من تعریف کرده باشن خانمه خیلی لجباز و خودخواه بوده و از لحاظ جنسی هم خیلی مشکل داشتن. الان شوهرم خیلی خوش اخلاقه خیلی بهم محبت میکنه ولی من گذشتش از ذهنم کمرنگ نمیشه.
شما این احساسو داری مطمئن باش شوهرت اصلا ب این چیرا فکر نمیکنه سعی کن خودتو خانوم اون خونه بدونی ا ...
اره شوهرم این حسو نداره. میگه من همه چیو با زحمت خودم خریدم پس متعلق ب منه و هر چیم متعلق ب من باشه یعنی متعلق ب تو. ولی با این حرفا باز دلم آروم نمیشه