2777
2789
عنوان

دردل

113 بازدید | 9 پست

خیلی دلم گرفته. من تازه ازدواج کردم همسرم قبل از من ی ازدواج ناموفق داشته ک بقول خودش زندگی خیلی بدی بوده حدود 2 سال و نیم طول کشیده زندگیش. ولی من مجرد بودم. اوایل فک میکردم این موصوع مهم نیست ولی بعد عروسی خیلی حساس شدم مثلا اینکه هیچ حسی نسبت ب خونه ای ک داریم توش زندگی میکنم ندارم همیشه احساس غریب بودن تو خونه دارم چون میدونم متعلق ب کس دیگه ی بوده و با سلیقه اون وسایلش خریداری شده. ما رسم جهیزیه زیاد نداریم ی سری چیزا خریدم ولی الانم اکثر وسایل مربوط ب زندگی قبلی شوهرمه.الان من موندم این حس بدی ک نسبت ب خونه دارم نمیدونم چیکار کنم شوهرمم توان مالی اینو نداره ک وسایلو عؤص کنه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه شوهرت خوبه و مشکل اخلاقی اساسی نداره ب این چیزا فک نکن انشالله سر فرصت با سلیقه خودت وسایلتو عوض میکنی.شیطان زیاد رو مخ ادما ک همیشه ناراضی باشن.اون خونه با وسایلش هدف زندگی نیستن تنها وسیلن.

خب اگه همسرت در اون زندگی قبلی مقصر بوده حتی اندازه  سر سوزن . صددرصد در زندگی دومش اثرش رو خوا ...

تا جای ک واسه من تعریف کرده باشن خانمه خیلی لجباز و خودخواه بوده و از لحاظ جنسی هم خیلی مشکل داشتن. الان شوهرم خیلی خوش اخلاقه خیلی بهم محبت میکنه ولی من گذشتش از ذهنم کمرنگ نمیشه. 

تا جای ک واسه من تعریف کرده باشن خانمه خیلی لجباز و خودخواه بوده و از لحاظ جنسی هم خیلی مشکل داشتن. ...

ببین هیچ مردی نمیاد بگه من بد بودم . 

تو اگه پای حرفای خانم قبلیش بشینی میفهمی که از خوشی و شادی و ... نرفته طلاق بگیره . 

به هر حال زیاد فکر نکن . یا از  مشاور ی کمک بگیر .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
شما این احساسو داری مطمئن باش شوهرت اصلا ب این چیرا فکر نمیکنه سعی کن خودتو خانوم اون خونه بدونی ا ...

اره شوهرم این حسو نداره. میگه من همه چیو با زحمت خودم خریدم پس متعلق ب منه و هر چیم متعلق ب من باشه یعنی متعلق ب تو. ولی با این حرفا باز دلم آروم نمیشه