2777
2789
عنوان

چرا اخه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 67 پست

@بامدادخمار

ممنون عزیزم، روشی که معرفی کردید عالی بود، خدا خیرتون بده،. هر رژیم یا هر ورزشی که معرفی کردید و یا اجبار کردید را به این که به سلامت آدمها آسیب نزنه، توجه داشتید😍😘

مادرانه و دلسوزانه پیگیر بچه ها بودید❤️

خودمون میدونیم که سخت گیری هاتون برای خودمون خوب بود وگرنه برای شما که تاثیر نداره

اگه مثل یک سری تاپیک ها برای معرفی رژیم و کالری شماری و برنامه دادندتون از بچه ها پول می‌گرفتید، اون وقت بیشتر قدرتون و میدونستند

البته غیر از بچه های گل و پایه تاپیک خودمون

انشاالله همیشه موفق و سربلند باشی گلم❤️💋

خیلی خوب میشد اگه بازم تبادل نظر داشتیم، ولی شما هم درگیر مشغله زندگی و بچه داری و.... هستید، نمیشه همیشه ما به فکر خودمون باشیم

و راضی نیستیم که به خاطر ما به زندگیتون خدا نکرده آسیب برسه🌹💐

انشاالله هیچ وقت از کمک به دیگران پشیمون نشید🤲

خدا خیرتون بده، نمیدونم چی بگم 

انشاالله همیشه سالم،. مانکن، شاد، سرحال، موفق، عاقبت بخیر، پر روزی، بدون دشمن، بدون استرس، بدور از بیماری و همه ی مشکلات و خیر از جووونی و بچه ها ی گلتون❤️و همسرتون ببینید

دیگه نمیدونم چی بگم😭😭😭😭😭😭😭

دلمون هم خیلی براتون تنگ میشه

برای تک تک بچه ها دلمون تنگ میشه😭😭😭

❤️❤️❤️❤️مامان الهه دوست داریم❤️❤️❤️❤️❤️

خواستن توانستن است. چالش رژیم :شروع 63.5، پایان چالش 53.6، ممنون از کمک دوستان گروه بامدادخمار، ممنون از بامدادخمار عزیز بابت برنامه رژیم عالیشون که به رایگان و بدون منت دراختیار همه گذاشتند، لینک گروه بامدادخمار عزیز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@بامدادخمار   ممنون عزیزم، روشی که معرفی کردید عالی بود، خدا خیرتون بده،. هر رژیم یا هر ورزش ...

وایییی چقد قشنگ نوشتی.گریم گرفت باور میکنی؟اخه خیییلی عادت کرده بودم بهتون.به همتون.انشاالله تک تک دوستامون خوش باشن و سلامت 😍😍😍😍😍

@بامدادخمار   ممنون عزیزم، روشی که معرفی کردید عالی بود، خدا خیرتون بده،. هر رژیم یا هر ورزش ...

الان میاد تفنگشو میزاره میگه به من میگی مامااااااان؟؟؟؟؟؟

شلیک میکنه 😂😂😂

تعطیل نشده خودش قفلش کرده😣نمیدونم چرااا.

نمیدونی چرا عزیزم

دعاشو در حق اونایی که میان فوحش میدن طلبکارن بکن 

ممنونم ازت عزیز دلم که دعام کردی 😘😘❤️❤️❤️

یه تاپیک دوستانه زدم که خیلی رژیمی نیست و سختگیرانه هم نیست باید خودت با اراده باشی اگه میتونی اینجوری تگت کنم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

سلام عزیز دلم ممنونم از همه ی حرفات عشقم منم دوستت دارم خیلی 😘😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@سمیه1396

@kiarash_mami

@مامانجوجوبودم

@عروسترکم

سلام به همه‌ی سرگروه های رنگی رنگی عزیزمون💚💙🧡❤️

حالا که ظاهرا به آخر رسیدیم😭

میخواستم از همگیتون تشکرکنم، 

ممنون به خاطر همه زحمات، دلسوزی ها و پیگیری هاتون 

واقعا مادرانه پیگیر بچه ها بودید و براشون وقت میذاشتید

بابت تمام اذیتهایی که کردیم حلالمون کنید، انشاالله هروقت اسم گروه میاد خاطرات خوب یادتون بیاد🤲

انشاالله که همیشه در زندگی سالم، مانکن، شاد، سرحال، موفق، عاقبت بخیر، پر روزی، بدون دشمن، بدون استرس، بدور از بیماری و همه ی مشکلات و خیر از جووونی و بچه ها ی گلتون❤️و همسرتون ببینید

ممامان سرگروه ها دلمون براتون تنگ میشه😭

❤️❤️❤️ممامانی ها دوستتون داریم❤️❤️❤️❤️

خواستن توانستن است. چالش رژیم :شروع 63.5، پایان چالش 53.6، ممنون از کمک دوستان گروه بامدادخمار، ممنون از بامدادخمار عزیز بابت برنامه رژیم عالیشون که به رایگان و بدون منت دراختیار همه گذاشتند، لینک گروه بامدادخمار عزیز
سلام عزیز دلم ممنونم از همه ی حرفات عشقم منم دوستت دارم خیلی 😘😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 

عزیزمی تنها کاری که دستمون برمیومد همین بود❤️❤️❤️❤️

@سمیه1396   @kiarash_mami   @مامانجوجوبودم   @عروسترکم   سلام به ...

عزیزم خییییلی ممنون😍😍😍😍😍🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

متاسفم ک همیشه تر و خشک باهم میسوزه❤❤❤

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

@نینیگولو69

سلام به خانم دکتر عزیز❤️

ممنون از همه ی زحماتت

انشاالله که همیشه در زندگی سالم، مانکن، شاد، سرحال، موفق، عاقبت بخیر، پر روزی، بدون دشمن، بدون استرس، بدور از بیماری و همه ی مشکلات و خیر از جووونی و بچه  ی گلتون❤️و همسرتون ببینید

❤️❤️❤️❤️خانم دکتر دوست داریم❤️❤️❤️❤️

هیچی دیگه الهه قفل کرد تاپیکو واسه همیشه.من موندمو یه عااالمه اضافه وزن☹

نمی‌دونم چی بگم من اونجا رو نه تنها بخاطر لاغری بلکه بخاطر حس صمیمیتش دوست داشتم امیدوارم همه تون موفق باشید شما هم با پشتکاری که ازتون سراغ دارم حتما به هدفتون می‌رسید 💐

فقط خدا