2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 66 پست

اگه كار آمريكاست پ چرا خود آمريكا هم درگيرش شده اينا هربلايي سر كشور مياد ميگن كار آمريكاست 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
وقتی ترامپ گفته آوریل از بین میره قطعا همونموقع از بین میره خیالتون راحت چون کار خودشونه

ایشالا همینطورباشه

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لعنت بر دهانی ک بی موقع باز شود و للنت بر زبانی ک بیهوده سخن گوید......نفرین بی جا خود آدمو میگیره . ...

دقیقاشوهرمنم همین کارارومیکنه شماهم الکی قضاوت نکن من خرید لباس ایناروگفتم اینم بدون من پردردم متنفرم ازادمایی که فکرمیکنن حرف نزنن کسی بهشون میگه لالی اگه مردم باهم یکی بشن همه چی درست میشه 

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم 
وقتی ترامپ گفته آوریل از بین میره قطعا همونموقع از بین میره خیالتون راحت چون کار خودشونه

ترامپ گفت در امریکا اجازه نمیدیم زمان زیادی بمونه تا اوریل باید تو امریکا از بین بره  همونم خیلی صد درصد نیست  سریع هم بودجه هشت میلیاردی برای این کار صادر کرد امروز موقعیت اضطراری یعنی هر بخش امریکا میتوانه هر بودجه میخواد صرف مبارزه با بیماری کنه نگفت تو جهان از بین میره 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
مسئولان چین هم مثل مسئولان ما عمل کردن ب نظرت ک ختم ب ۷۰ روز شد؟!ما با این مدیریت چیکار میخواییم بکن ...

از فردا افتاده دست سپاه انشالله ک درست میشه

قبول کن اولش همه ی کشورا دچار سرگردانی شدن تا یه مقام بالاتر و قوی تر اومد وسط

البته مردمشون هم نرفتن خرید لباس ک چشم جاری دربیارن😠😠😠

توکل بخدا

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن

مشکوک به کرونا هستن ایشون🤗😂😂

خدایا ته نشین شد آرزوهایم ، کمی هم بزن زندگی ام را :)💙        دوست عزیزم حالا که امضامو دیدی میشه لطفا برام دعا کنی به خواسته قلبم برسم🧡😔خیلی  لطف میکنی 

پس تو ایران انقد میمونه تا همه بمیرن مسئولین بی کفایت مردم بی فرهنگ دیگه هیچی نمیتونم بگم متنفرم از خودم ک تو ایرانم و ایکاش هیچوقت متولد نمیشدم تو این جهنم 

از فردا افتاده دست سپاه انشالله ک درست میشه قبول کن اولش همه ی کشورا دچار سرگردانی شدن تا یه مقام ب ...

چطور میرفتن خرید وقتی دولت کل فروشگاهها رو بسته بود رفت و. امدو ممنوع کرده بود 😳😳

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
لعنت بر دهانی ک بی موقع باز شود و للنت بر زبانی ک بیهوده سخن گوید......نفرین بی جا خود آدمو میگیره . ...

سراین کرونالعنتی ماهیچ پولی درنیاوردیم اینم بدون باکلی ضررامروزکارشوجمع کرد نه کرایه دادیم نه پولی توخونه داریم کاش شماهم یادبگیری زودقضاوت نکنی 

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم 
چطور میرفتن خرید وقتی دولت کل فروشگاهها رو بسته بود رفت و. امدو ممنوع کرده بود 😳😳

خب عزیزم همه جا باز باشه

بگن یکی با اسلحه وایساده تو کوچه هر کی بره بیرون میزنه بنظرت باید چیکار کرد؟؟؟؟

مردم هنوز دارن با کرونا شوخی میکنن

جدی نگرفتن

باشه اصن همه مسئولین مردن 

مردم چرا راه میفتن تو خیابون

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن

اگ تا اون موقع همه نگیریم اینطور ک پیش میره 

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹