بنظرتون کی این ویروس لعنتی تموم میشه و روی خوش زندگی را میبینیم؟
میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
وقتی ترامپ گفته آوریل از بین میره قطعا همونموقع از بین میره خیالتون راحت چون کار خودشونه
ایشالا همینطورباشه
میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
لعنت بر دهانی ک بی موقع باز شود و للنت بر زبانی ک بیهوده سخن گوید......نفرین بی جا خود آدمو میگیره . ...
دقیقاشوهرمنم همین کارارومیکنه شماهم الکی قضاوت نکن من خرید لباس ایناروگفتم اینم بدون من پردردم متنفرم ازادمایی که فکرمیکنن حرف نزنن کسی بهشون میگه لالی اگه مردم باهم یکی بشن همه چی درست میشه
اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم
وقتی ترامپ گفته آوریل از بین میره قطعا همونموقع از بین میره خیالتون راحت چون کار خودشونه
ترامپ گفت در امریکا اجازه نمیدیم زمان زیادی بمونه تا اوریل باید تو امریکا از بین بره همونم خیلی صد درصد نیست سریع هم بودجه هشت میلیاردی برای این کار صادر کرد امروز موقعیت اضطراری یعنی هر بخش امریکا میتوانه هر بودجه میخواد صرف مبارزه با بیماری کنه نگفت تو جهان از بین میره
پس تو ایران انقد میمونه تا همه بمیرن مسئولین بی کفایت مردم بی فرهنگ دیگه هیچی نمیتونم بگم متنفرم از خودم ک تو ایرانم و ایکاش هیچوقت متولد نمیشدم تو این جهنم