بنظرتون کی این ویروس لعنتی تموم میشه و روی خوش زندگی را میبینیم؟
میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
این چی بود به جون مردم انداختن کاش یه موشک میزدن وسط چین دلمون خنک میشد
میگن کار امریکاست کاری به خفاش نداره
میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
عزیز همه متوجهن اولین نفری نیستن که این سوالو میپرسن یا از فرط بیکاری و ناراحتیه یا تنها برای ...
من ک منتظر یه حرف مثبتم یکم دلم اروم بشه
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
لعنت بر دهانی ک بی موقع باز شود و للنت بر زبانی ک بیهوده سخن گوید......نفرین بی جا خود آدمو میگیره ...شماها ی عده آدم بی دردید ک این طور راحت مردمو قضاوت و نفرین میکنید....شوهر من مجبوره بره سر کار چون کلی قسط داریم و تو سیر کردن شکممون تو این گرونی موندیم...و این ک بااااید بره نون بخره و وسیله های مورد نیاز رو بخره از بیرون...لطفا یکم فکر کنید بعد حرف بزنید