2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 66 پست
سه هفته هم بیشتر شده که تو خونم!دیوونه شدم!دیروز رفتم واکسن دخترمو بزنم دیدم خانومه ریلکس دست بچه شو ...

واقعا بعضیا چطور بیخیالنند 

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
ن عزیزم شایدم اشتباه من بود اصلا دوس ندارم زود قضاوت کنم ولی اعصابم خورده شرمنده اگه دلتو شکستم ببخش ...

ایشالاخدابرای شمابسازه برای همه هم بسازه دردامون مشترک خداخودش کمکمون کنه شماهم منوحلال کن عزیز

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا بعضیا چطور بیخیالنند 

خدایی حق دارن اونایی که تو خونه قرنطینه هستن از دست این خانومایی که درحال خرید کردنن ناراحت بشن!من نه ماه بهرداریمو استراحت مطلق بودم،بعدش زایمان و هوای سرد از خونه نرفتم بیرون،دلخوشیم به خرید عید و هوای بهاری بود که برم بیرون،نه خریدی نه هیچی!سه هفته اس تو خونم!بعد بعضی ها راحت میچرخن و میگردن تو بازار

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون
از فردا افتاده دست سپاه انشالله ک درست میشه قبول کن اولش همه ی کشورا دچار سرگردانی شدن تا یه مقام ب ...

واقعا؟از فردا سپاه میخاد چیکار کنه یعنی؟

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
واقعا؟از فردا سپاه میخاد چیکار کنه یعنی؟

قرنطینه اجباری

تجهیزات سازمانی

امداد رسانی مناطق محروم

سرو سامون دادن به وضعیت پخش دارو و ماسک و مواد ضد عفونی

و..... انشالله با کمک خدا 

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن
قرنطینه اجباری تجهیزات سازمانی امداد رسانی مناطق محروم سرو سامون دادن به وضعیت پخش دارو و ماسک و ...

ب امید خدا انشالله انشالله

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃