2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 66 پست
اره درسته ولی اگه دولتمون آدم حسابمون کنه رعایت میکنیم😔

همین دایی من ازبندرپاشده رفته شمال چون اونجاخونه داره اصلارعایت نمیکنن من امثال مثل داییم گفتم بعدش میگه الکی خیلی راحت بیرون میگرده

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم 
لعنت بر دهانی ک بی موقع باز شود و للنت بر زبانی ک بیهوده سخن گوید......نفرین بی جا خود آدمو میگیره . ...

عزیزم منظورشون مردها و زن هایی نیست که میرن سرکار،منظورشون اوناییه که هرروز تو بازار دنبال خرید کردنن

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سراین کرونالعنتی ماهیچ پولی درنیاوردیم اینم بدون باکلی ضررامروزکارشوجمع کرد نه کرایه دادیم نه پولی ت ...

اخه شما کلی گفتی عزیزم ی لحظه اعصابم خورد شد دلم واسه شوهرم میسوزه و بچه کوچیکم دارم تا کی ی عده بی پول و ی عده شاهانه زندگی کنن....ببخش اگه ناراحتت کردم...خدا بهتون سلامتی شادی بده و انشالا کرونا زود تموم شه و کار شوهرتون رونق بگیره

خب عزیزم همه جا باز باشه  بگن یکی با اسلحه وایساده تو کوچه هر کی بره بیرون میزنه بنظرت باید چی ...

تا زمانی که ادارات بازه هیج کمک مالی به مردم نیست خوب مغازه دار میره قسط داره مغازه رو باز میکنه طبیعتا خریدام میره خرید الان ایتالیا گفته بابت خسازت ناشی از قرنطینه هم دستمزد کارگران هم خسارت فروشگاهها رو میده در عوض رفت و امدو ممنوع کرده

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
همین دایی من ازبندرپاشده رفته شمال چون اونجاخونه داره اصلارعایت نمیکنن من امثال مثل داییم گفتم بعدش ...

اونایی ک مسافرت میرن تو این شرایط خیلی سرخوشن نمیدونم قصدشون فراره یا دلخوشی😡😡😡

اره گلم بعدن متوجه شدم متاسفانه اعصاب نمونده برام با این اوضاع

انشالله همه چی درست میشه.انشالله تنتون سالم و لبتون خندون و دلتون شاد باشه.انشالله توکل بخدا به زودی زود از شر این کرونا راحت شیم و از ته دل همه شاد باشیم

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون
اونایی ک مسافرت میرن تو این شرایط خیلی سرخوشن نمیدونم قصدشون فراره یا دلخوشی😡😡😡

ببخش اگه بدحرف زدم شرمنده عزیزوالادلم برای بچه هامون میسوزه ایناروخونه نگه میداریم بعداونوقت بعضیاخیلی راحت میرن مسافرت مریضی بیشترمیشه

اخه شما کلی گفتی عزیزم ی لحظه اعصابم خورد شد دلم واسه شوهرم میسوزه و بچه کوچیکم دارم تا کی ی عده بی ...

من منظورموبدرسوندم شماببخش قربونت برم ایشالابرای همه درست بشه برای ماهم درست بشه

ببخش اگه بدحرف زدم شرمنده عزیزوالادلم برای بچه هامون میسوزه ایناروخونه نگه میداریم بعداونوقت بعضیاخی ...

خواهش میکنم گلم حق داری درکت میکنم خدا عزیزاتو برات حفظ کنه خدا این ملتو هدایت کنه بیشتر از این بی عقلی نکنن تا زود شادی بهمون برگرده ب حق آقام امام حسین🤲🤲🤲🤲🤲

والا اکثراهنوزجدی نگرفتن این ویروسا یکی ازفامیلاما با دوتا بجه هروزبیرون و خرید بعد میگ رعایت میکنم خودمونا ازقران ردمیکنیم ایه الکرسی میخونیم موقع بیرون رفتن واقعا متاسفم برا کسانی ک این افکارشونه

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
من منظورموبدرسوندم شماببخش قربونت برم ایشالابرای همه درست بشه برای ماهم درست بشه

ن عزیزم شایدم اشتباه من بود اصلا دوس ندارم زود قضاوت کنم ولی اعصابم خورده شرمنده اگه دلتو شکستم ببخش 😘❤