2777
2789
عنوان

قصه زندگی من

118 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها خیلی دلم گرفته از خیلی چیزا رنج میبرم من تو زندگی خیلی مقصرم اما کارهایی که میکنم رفتارام دست خودم نیست امیدوارم بعداز خوندن داستان زندگیم باحرفاتون کمکم کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من توسن ۱۳ سالگی عاشق شدم فامیل بودم خیلی دوسش داشتم خیلی اونم عاشقم بود تا اینکه بعداز یکسال جداشدیم من هیچ جور نتونستم هضمش کنم هیچوقت نفهمیدم چرا رفت اگه دوستم نداشت چرا باز جواب پیامهامو میداد خودشم هیچی نمیگفت؛ فقط از دخترعمه هام میشنیدم که اون منو نمیخواد 

بههر دری زدم تا فراموشش کنم نشد حتی انقد حالم بدمیشد که فشارم میفتاد میبردنم اورژانس این رابطه خیلی به زندگیم ضربه زد حتی یه ترم دیگه دانشگاه داشتم ادامه دادم به خانوادم لطمه زد اون منو نمیخاست درست بود اما من نسبت به اون ضعف داشتم تصمیم گرفتم ازدواج کنم و اینکارو کردم 

بچه ها من توسن ۱۳ سالگی عاشق شدم فامیل بودم خیلی دوسش داشتم خیلی اونم عاشقم بود تا اینکه بعداز یکسال ...

اسی خدایی اخه چجوری 13سالگی عاشق میشین 

خیلی بچه است ادم اونجوری

همه کاری کردم براش ولی قدر ندونست /حالا دیگه تو رو خودم شرمنده نیستم میدونم که همه کاری برا دلم کردم و خودش نخواست

ازدواج کردم حالم بد میشد به همسرم دروغ میگفتم بهونه میوردم همسرم خیلی مرد مهربونیه اما من .... باز گفتم اگه بچه داربشم فراموش میکنم بچه دارهم شدم اما هنوز تو رابطه قبل موندم هرشب میرم به پروفایلش سرمیزنم و گریه میکنم میدونم ۵۰ درصد بخاطر موبایل اگه نباشه بهم کمک میکنه اما نمیتونم بذارمش کنار

الان ۱۲ سال میگذره من حتی بعضی وقت ها بهش پیامم میدم و اون منو خرد میکنه خیلی تحقیرم کرد حتی آبرو برد اخه چرا نتونستم چرا نمیتونم این احساس لعنتی بذارم کنار

الان ۱۲ سال میگذره من حتی بعضی وقت ها بهش پیامم میدم و اون منو خرد میکنه خیلی تحقیرم کرد حتی آبرو بر ...

تو چون بچه بودی یه حس وابستگی داری بهش نه عشق

همه کاری کردم براش ولی قدر ندونست /حالا دیگه تو رو خودم شرمنده نیستم میدونم که همه کاری برا دلم کردم و خودش نخواست
اره خیلی بهش وابستم الانم ک شنیدم داره ازدواج میکنه خیلی حالم بده

اخه چی بگم کلا بیخیال باش سرت و با زندگی خودت گرم کن اونو اصلا چک نکن