2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد

2031 بازدید | 114 پست

با شوهرم رفتیم شمال بعد ۱۲ سال تو این سال ها کلا من و دخترمو جایی نبرده اگرم برده ب زور و دعوا بوذه هی گفته پول ندارم و فلان و کلا هم یک روز شمال بودیم

رفتیم لب دریا و کیفیت گوشی هردوتامونم اصلا خوب نیس ک عکس با کیفیت بگیره گفتم عکاس ازمون عکس بگیره فلانی هم اومده بود گرفتن خیلی خوب مشه گف پول بذی فقط شیرین میشه تو همینی همیشه چشم تو هم چشمی میکنی بهم برخورد رفتم تو ماشین اومد دید دارم گریه میکنم تف کرد تو صورتمو چن بار از پشت سرم زد الان نمیتونم هیچ بخوابم سرم درد میکنه تو راه میگف دختر بابات نیستی شنبه نری درخواست طلاق بدی

اصلا فکر نمیکردم بگه طلاق

طلاق تو شهرما وحشتناکه ینی کسی ک طلاق میگیره چاقعا جایگاه اجتماعی نداره

الان اومدم خونه بابام با ذخترم گف دخترمو ازت مبگیرم هف سالش شده دیگ

من بدون دخترم میمیرم چیکار کنم

فقط طلاق بگیر

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا متاسفم همچین تجربه ای داشتی 😔

چرا مردا همشون عین همن!!!

قدرنشناس و بی لیاقت و خودخواه!!!😡

یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔 این جهان پر ازصدای پای مردمی ست که همچنان که تو را می بوسند در ذهن خود طناب دار تو می بافند🖤

بچمو نمیبینم دیگ

چرا بچتو نبینی با یه وکیل درست حسابی صحبت کن این مرد الگوی خوبی نمیشه واسه دخترت حتی رفتارای وحشی وارشم به دادگاه بگو که بفهمه همچین مردی صلاحیت نداره یه دختر بچه و بزرگ کنه