2777
2789
عنوان

کیک پختم 😍😊😂عکس

659 بازدید | 74 پست

سلام دیروز یکی از کاربرا دستور پخت این کیک و گزاشت واسه اولین بار درست کردم الان اماده شد😍

خدایا واسه همه ی چیزایی ک بهم دادی و ندادی ازت ممنونم🌷😍😊میشه یه صلوات مهمونم کنی👉😘💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس گذاشتی لایکم کن عزیزم

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 
بچه ها من همزن برقی ندارم بدون این میشه کیک پخت؟ 

از همزن دستی استفاده کن

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

کو من پختم بد شد البته قیافش طعمش عالی شده بود 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
بچه ها من همزن برقی ندارم بدون این میشه کیک پخت؟ 

منم دستی دارم ولی امروز با مخلوط کن درست کردم خیلی خوبه 

خدایا واسه همه ی چیزایی ک بهم دادی و ندادی ازت ممنونم🌷😍😊میشه یه صلوات مهمونم کنی👉😘💝