2777
2789
عنوان

کیک پختم 😍😊😂عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 74 پست
خیلی اینم خوبه ولی حس میکنم بافت وسطش یکم خام باشه درسته

نه اتفاقا خیلی خوب بود فقط پف نداره اینم بگم من تو قابلمه درست کردم توستر دارم کیک پز هم دارم اما گفتم بزار قابلمه هم امتحان کنم

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
پفش ک خوبه. کیک که بیشتراز ۳یا۴سانت پف نمیکنه.اون کیکاییم ک  پفشون زیاده  مایع کیکی که ریخ ...

واسه من یکم ریختم خیلی پف کرده بود ینی بیشتر از خوده موادش پوف کرده بود

خدایا واسه همه ی چیزایی ک بهم دادی و ندادی ازت ممنونم🌷😍😊میشه یه صلوات مهمونم کنی👉😘💝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اتفاقا خیلی خوب بود فقط پف نداره اینم بگم من تو قابلمه درست کردم توستر دارم کیک پز هم دارم اما گف ...

منم فر دارم ولی تو قابلمه عالی میشه

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
نه اتفاقا خیلی خوب بود فقط پف نداره اینم بگم من تو قابلمه درست کردم توستر دارم کیک پز هم دارم اما گف ...

پ همونه ک پوف نکرده قابلمه زیاد خوب نیس

خدایا واسه همه ی چیزایی ک بهم دادی و ندادی ازت ممنونم🌷😍😊میشه یه صلوات مهمونم کنی👉😘💝
واسه من یکم ریختم خیلی پف کرده بود ینی بیشتر از خوده موادش پوف کرده بود

بعد پفش نخوابید🤔

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
بچه ها یه کیک دیگه هم درست کردم بزارم نمیخندین بخدا دفعه اولم هست این طوری با خامه درست کردم 

بزار .منم کلی کیک درست کردم خامه کشیم استاد شدیم ولی عکسارو الان ندارم

تورا خدا نخندین قیافش بد شد اما خوشمزه بودخیلی🙈🙈🙈

😂😂😂😂😂 ولی بنظر خوشمزه میاد

تورا خدا نخندین قیافش بد شد اما خوشمزه بودخیلی🙈🙈🙈

ازش خوشم میاد

😍😍😍🤩🤩🤩

جای من خالی بود😋😋