2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 50 پست
شکمت که دوختن میفتن روشکمت که هرچی خون توشکمت بره ..من بالای همین کارشون چهارروز بستری بودم هموگلوبی ...

یعنی حتما باید فشار بدن شکم؟؟؟ دکتر میکنه یا پرستار؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

منم از طبیعی میترسم از سزارین هم میرتسم  به دکترم میگم میگه دخترم مگه سزارین هم ترس داره اخه

منم از طبیعی میترسم خیییلی

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درد نداشتی بعدش ؟؟سوند درد نداره؟؟ دکتر میذاره یا پرستار؟؟؟ بخیه رو دکتر میزنه؟؟

درد که داشتم ولی قابل تحمله.زود خوب میشه

سوندم پرستار گذاشت.درد نداشت.بخیه رو پزشک جراح می زنه

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
عزیزم درد نداره بخدا. زایمان طبیعی از نظر من وحشتناکه وای چقدر باید زور بزنی .😨 تازه من خودم مشکل د ...

خب پس سزارین خوبه و راضی بودی؟؟ من استرس دارم تازه الوایل باردار ایم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

[QUOTE=128371504]یعنی حتما باید فشار بدن شکم؟؟؟ دکتر میکنه یا پرستار؟؟[/QUOT....‌اره باید فشاربدن.تواتاق عمل خوددکتر بعد که اوردنت توبخش پرستارمیفته روشکمت..من ازبخیه هام خون میومد...

عزیزم از دوتاشم میترسی🤔🤔🤔🤔🤔🙄🙄 چه دل و جرات داری شما😁😁😁😁😁

ارههه از جفتش بعد تازه کلی با دکتر حرف زدم  میگه این همه ترس غسر طبیعیه قول میدم جوری عملت کنم اصلا متوجه نشی 

توضیح بده دیگه 💋💋

اول اینکه چه طبیعی چه سزارین عوارض مخصوص به خودشو داره

ولی سزارین درد طبیعی رو نداره و در ضمن ببخشید ولی ساختار واژنت داغون نمیشه که بعدش مجبور بشی بری لابیاپلاستی که مثل اول بشه

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
[QUOTE=128371504]یعنی حتما باید فشار بدن شکم؟؟؟ دکتر میکنه یا پرستار؟؟[/QUOT....‌اره باید فشاربدن.تو ...

برای من اصلا اینطور نبود

وقتی که آوردم بخش بعد سه چهار ساعت یه پرستار اومد که اونم انقدر آخ  و اوخ کردم گذاشت رفت

من سز شدم خوب بود طبیعی اصن خوب نی

اول از همه برا حاجت دخترم دعا کنین عزیزان   یه بار معلممون گفت بنویس قسطنتنیه منم نوشتم قغسثصتطنتطنیهححاااالم از این بهتر نمیشه حالاکه نیستی😛😛 دیگه قسمت هرچی باشه به تو مربوط نیس    وای چقده مستم من🌷 خاک تو سر دو تا دوست پسرای قبلیم    
اول اینکه چه طبیعی چه سزارین عوارض مخصوص به خودشو داره ولی سزارین درد طبیعی رو نداره و در ضمن ببخشی ...

اینگه میگن شکم فشار میدن چیه؟

برای من اصلا اینطور نبود وقتی که آوردم بخش بعد سه چهار ساعت یه پرستار اومد که اونم انقدر آخ  و ...

برامن نه...افتادم خونریزی وحشتناک..وای برا شکم دومم خیلی بهتربود خیللی ظهرعملم کردن شب راه رفتم با بدبختی