2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 50 پست
چی خوبه الان؟؟؟ من سزارین اختیاری میخوام انجام بدم اما دودلم میگم نکنه دردش زیا .د بش

منم اختیاری کردم اصلاهم پشیمون نیستم فقط اولش که میخای راه بری یکم دردداری

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میخوام سزارین کنم ب امید خدا  طبیعی میمیرم من 😅😅😅

منم از طبیعی میترسم از سزارین هم میرتسم  به دکترم میگم میگه دخترم مگه سزارین هم ترس داره اخه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

حس میکنم طبیعی بیارم میمیرم اما دختر دایی ایم بچه اولش طبیعی اورد 2تا بخیه همش خورد میکه انقدر راحت ...

جاری من سه تا اورد گفت اصلا درد نداشتم خیلی راحت زایمان کردمیذاشت درداش توخونه میکشید

منم اختیاری کردم اصلاهم پشیمون نیستم فقط اولش که میخای راه بری یکم دردداری

بی هوشی یا بی حسی بودی؟؟  دردش قابل تحمله؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

سزارین از همه جهت عالیه که حوصله ام نمی کشه توضیح بدم😁

توضیح بده دیگه 💋💋

من که نه حتی یه دونه

درد نداشتی بعدش ؟؟سوند درد نداره؟؟ دکتر میذاره یا پرستار؟؟؟ بخیه رو دکتر میزنه؟؟

نه من کمکی زیاد دارم  برا کار بچه ..اما از درد میترسم

عزیزم درد نداره بخدا. زایمان طبیعی از نظر من وحشتناکه وای چقدر باید زور بزنی .😨 تازه من خودم مشکل دفع دارم اگر طبیعی میاوردم ک الان مرده بودم

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین