2777
2789
عنوان

سزارین

247 بازدید | 50 پست

اونایی ک کردین راضی هستین یا میگین کاشکی طبیعی زایمان کرده بودم؟؟؟ بعدش درد داشت؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صدرحمت به سزارین

چی خوبه الان؟؟؟ من سزارین اختیاری میخوام انجام بدم اما دودلم میگم نکنه دردش زیا .د بش

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من درد طبیعی کشیدم و سز شدم برگردم به قبل باز هم سز رو انتخاب میکنم

سز خوب بود؟؟؟ بی هوشی؟؟

من که دوسال گذشته دردش فراموش کردم...ولی دوبارسزارین کردم اولی خیلللللللی وحشتناک بود بیمارستان دولت ...

من خصوصی میخوام برم دکترمم اشناس

من درد طبیعی کشیدم ضربان قلب بچم اومدپایین بردنم اتاق عمل..طبیعی خیلی بهتره دردش همون موقع هس زود سرپا میشی.ولی سزارین تا چندروز نمیتونی به بغل بخوابی.ازاین سرتا اون سر شکمت پارس..تواتاق عمل میفتن روشکمت که مرگو میبینی با شکم پاره😥

به نظر من اول به توان بدنت نگاه کن من که به همه سز رو پیشنهاد میدم

حس میکنم طبیعی بیارم میمیرم اما دختر دایی ایم بچه اولش طبیعی اورد 2تا بخیه همش خورد میکه انقدر راحت بوده

من درد طبیعی کشیدم ضربان قلب بچم اومدپایین بردنم اتاق عمل..طبیعی خیلی بهتره دردش همون موقع هس زود سر ...

برا چی بیوفتن رو شکم؟؟

من سز بودم بی حسی. راضی بودم ولی خب بعدش سخت بود برام چون دست تنها بودم بااون شکم داغونم باید کارای بچه رو انجام میدادم....... ولی شکم در نیاوردم خداروشکر

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  
سز خوب بود؟؟؟ بی هوشی؟؟

بیهوش نشدم،سر کردن ولی به خاطر دردایی که قبلش کشیدم موقعه عمل خوابم برد،هیچی نفهمیدم،شایدم بیهوشمم کردن

نمیدونم والا

من که با وجود دردای زیادی که کشیدم حتی بعد عمل بازم سز رو دوست دارم

من سز بودم بی حسی. راضی بودم ولی خب بعدش سخت بود برام چون دست تنها بودم بااون شکم داغونم باید کارای ...

نه من کمکی زیاد دارم  برا کار بچه ..اما از درد میترسم 

بیهوش نشدم،سر کردن ولی به خاطر دردایی که قبلش کشیدم موقعه عمل خوابم برد،هیچی نفهمیدم،شایدم بیهوشمم ک ...

پمپ درد و شیاف نذاشتین بعد عمل؟؟