2789
عنوان

ریزش مو

176 بازدید | 23 پست

سلام،خانما لطفا یه راهی بهم بگید.موهام بدجور ریزش پیدا کرده در عرض کمتر از ۲هفته حجمش نصف شده و تارشم نازک.چندروزیه شروع کردم روغن گیاهی مثل بادوم تلخ و فندق و نارگیل میزنم ولی تا تاثیر کنه کچل میشم.خواهش میکنم یا یه راه حل که زود اثر کنه بگید یا یه دکتر خوب معرفی کنین برم پیشش.خیلی حالم بده اعصابم خرده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چجوری؟ نخود چجوری بزاریم؟

نخود رو بپز بعد له کن با حنا و زرده تخم مرغ محلی باشه بهتره با روغن زیتون مخلوط کن بزار رو سرت بزار دو سه ساعت بمونه اصلا ضرر نداره ـ حنا رو وقتی با زرده و روغن زیتون قاطی کنی رنگ نمیگیره حنا هندی خوب نیست شیمیاییه 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

ببین خیلی کارای عادی روزمره ما باعث ریزش مو میشه

مثلا هیچوقت تو حموم ایستاده موهاتو نشور همیشه بشین،با اب داغ دوش نگیر،موی خیسو شونه نکن،وقتی خشک شد بشین شونه کن.اتو مو و سشوارم تعطیل

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.
نخود رو بپز بعد له کن با حنا و زرده تخم مرغ محلی باشه بهتره با روغن زیتون مخلوط کن بزار رو سرت بزار ...

خب چی میشه رویش مجدد میاره شما اثرشو دیدین؟

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂
جنس موهات چ جوریه  منم روغن میزدم یه مدت ولی یه خانم تو سایت بم گفت اگ موهات خودش چرب ...

موهام معمولیه.نه چربه نه خشک.آخه یه مدت روغن و با آب پیاز قاطی میکردم میزدم خیییییلی خوب بود.فقط به ریشه موهام میزدم بعد۲ساعت میرفتم حموم.روغنام که تموم شد دیگه بیخیالش شدم.واسه همین دوباره شروع کردم.