2789
عنوان

ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 23 پست
موهام معمولیه.نه چربه نه خشک.آخه یه مدت روغن و با آب پیاز قاطی میکردم میزدم خیییییلی خوب بود.فقط به ...

شاید موهات عادت کرده بود به روغن الان نمیزنی بدتر شده 

چ روغنی میزدی

سلام دوست عزیز پراز حس خوووب باشیددددد....

عزیزم من کانال و کروهی رو بهتون معرفی میکنم ن نیازی ب دکتره ن قرص و ن دارویی کافیه از استاد امیر همتی مشاوره بگیری میخوندم ک دیدم مشکل شییه مشکل شما رفع شده عزیزم حتما مشاوره خصوصی بگیرین ازایشون....درپناه حق🌀 لینک کانال گروه بین المللی امیر همتی

https://t.me/www_amirhemmati_com

🔸لینک اینستاگرام استاد همتی
https://instagram.com/amirhemmati_com

🌐 لینک سایت گروه بین المللی امیر همتی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام.

من چند وقته میام سایت مطالبو میخونم ولی عضو سایت نبودم امروز صرفا به خاطر اینکه به شما کمک کنم برای ریزش مو عضو شدم

ببین من دوتا پیج عااالی تو اینستا میشناسم که راهکار میدن برای مو.... ینی  الکی خودتو درگیر راه کارایی که این و اون میگن نکن....این دو نفر که میگم کلی مطالعه کردن تو این زمینه...یکیشون عکسای خودشم میذاره برو موهاشو ببین حظ کن

درمورد هررررر مشکلی که مو داشته باشه مطلب و راهکار دارن

من که ریزش موهام متوقف شد و حالا دارم ماسک میذارم برای رویش مجدد

ادرس این دوتا پیج تو اینستا    @haircare_sogand

@gisou_kamandha

خب چی میشه رویش مجدد میاره شما اثرشو دیدین؟

حنا بزن تونت خیلی موثره منم شدید داشتم زدم خیلی بهتر شد الحمدالله

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
یعنی حنای بی رنگ خوب نیست؟

نه اون شیمیایی هست طبیعیش همونه که قرمز میکنه وقتی با روغن زیتون با زرده قاطی کنی رنگ نمیگیزه من همینجا خوندم امتحان کردم 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
حنا بزن تونت خیلی موثره منم شدید داشتم زدم خیلی بهتر شد الحمدالله

نمیشه نپخت و همینجوری پودر کرد و استفاده کرد؟

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂
نمیشه نپخت و همینجوری پودر کرد و استفاده کرد؟

نمیدونم میشه له یانه اگه میشه که لهش کن من نخود خام رو اماحان نکردم ببینم له میشه یانه

سلام دوست عزیز پراز حس خوووب باشیددددد.... عزیزم من کانال و کروهی رو بهتون معرفی میکنم ن نیازی ب دک ...

خیلی ممنون لطف کردید.خیلی پیج خوبیه.ممنونم فعلا دارم کارایی که گفته کم کم انجام میدم