2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین الان دیگه ازدواج سنتی مثه قدیم نیس الانم تو ازدواج سنتی دونفر بهم معرفی میشن یمدت اشنایی اگه تف ...

دقیقا

من به معجزه خدایی ایمان دارم که از دل پهنه های منجمد برف، گل یخ را میرویاند

موافق دوستی نیستم. ولی اشنایی با اطلاع خانواده ها و مراجعه به مشاور قبل از نامزدی رسمی خوبه ب نظرم. ازدواجهای سنتی الان تقریبا اینطوری هستن

درسته ح ف شما ولی خیلی ها الان این طوری شدن الان مثلا بحث ازدواج و پیشنهادی که به خانواده های مثلا ...

بستگی داره رو چه خانواده ای دست گذاشته باشید؟ خانواده ای که واقعا مذهبی هستن با خانواده ای که معمولا بخاطر موقیت شغلی و اجتماعی شون مجبور شدن این سبک زندگی رو انتخاب کنن که کم نیستن.. شما اول بگو اون خانوداه مذهبی از کدوم دسته بوده؟ 

من با چند تا مشاور معیارهام رو در میون گذاشتم. همه شون معتقد بودن معیارهام خیلی معمولی هست. البته با ...

دقیقا اون قضیه چایی خوردن بارها برام پیش اومده.. حتی مورد داشتم علی رغم اصرار من برای اینکه جلسه اول اقا پسر هم بیارن بازهم فقط خانمهای فامیل اومدن چایی شونو خوردنو رفتن. و چقدر برمیخوره به ادم این حرکت

بستگی داره رو چه خانواده ای دست گذاشته باشید؟ خانواده ای که واقعا مذهبی هستن با خانواده ای که معمولا ...

نه خانواده مذهبی واقعی بودن 

از اون طرفدارای رهبر و حکومت و اهل نماز و روضه 

انصافا تو زمینه های کاری ادمای خوب و سالمی هستن و اهل ریا نیستن

ولی نمیدونم چرا تا اسم ازدواج میاد اصلا اون اخلاق و معیارا میره کنار

انصافا از نظر موقعیت و طبقه اجتماعی هم تو یه سطح هستیم

نه خانواده مذهبی واقعی بودن  از اون طرفدارای رهبر و حکومت و اهل نماز و روضه  انصافا تو ز ...

شاید از شانس شمل بوده همچین چیزی. البته واقعا قبول دارم متاسفانه خانواده های مذهبی هم درگیر افت چشم و هم چشمی شدن... ولی واقعاذمیگم دور و برم خانواده های مذهبی زیادی دیدم که ملاک اول و اخرشون عقاید و اخلاق پسر بوده و همه جوره باهاش راه اومدن. شما به تلاشت ادامه بده انشالله کسی ک مناسبت هست خدا سرراهت قرار میده 

خانم دیزاد !!! من پیش داوری نکردم!! فقط حدس زدم.چون من در بین بستگان و دوستان چنین مواردی رو دیده ب ...

حالا خوبه شما ۲۶ سالتونه.‌ من تو سن ۳۲ سالگی هنوز نتونستم کار پیدا کنم. البته شما مرد هستین و کار براتون واجبه اما متاسفانه جامعه ی ما به سمتی رفته که خانم ها هم باید پا به پای آقایون کار کنن. 

حالا خوبه شما ۲۶ سالتونه.‌ من تو سن ۳۲ سالگی هنوز نتونستم کار پیدا کنم. البته شما مرد هستین و کار بر ...

متاسفانه کار الان بیش تر برای دختران فراهمه

من خودم یه ماه پیش از کار برکنار شدم و جای من یه دختر رو اوردن

خیلی بی انصافی داره در حق ما جوان ها میشه

متاسفانه کار الان بیش تر برای دختران فراهمه من خودم یه ماه پیش از کار برکنار شدم و جای من یه دختر ر ...

این نتیجه ی پیروی کورکورانه از فرهنگ غربه. دیگه کم کم جای زن و مرد داره عوض میشه. بعضی از خانما هم که حاضرند با هر شرایطی فقط کار کنن. خب معلومه کارفرما هم دنبال منافع خودشه و اونا رو استخدام میکنه.

این نتیجه ی پیروی کورکورانه از فرهنگ غربه. دیگه کم کم جای زن و مرد داره عوض میشه. بعضی از خانما هم ک ...

اره دقیقا 

مااسفانه الان پسرها تو کار و درس موانع بیش تری حلوشون هست

مثلا همین موردی که من گفتم بی منت نشسته خونه مدرش تا ارشد خونده ولی من تا کارشناسی خوندم و همزمان با درس کار هم میکردم ولی این چیزا رو اصلا نمیبینن