2821
2789
چند وقت تو دانشگاه به دختری فکر کردم بعدش یه روزی رفتم بهش گفتم و بعد از کلی مرارت😄 دو سه بار دیگه ...

وااا...نمیدونم چی بگم

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

الان به این نتیجه رسیدم چجوری کسی رو که باهاش وارد رابطه خواهم شد دوست نداشته باشم😄

ای بابا...حالا شاید اون دختر کلا بی احساس بوده و شخص بعدی با احساس باشه پس همون روند خودتون رو ادامه بدین

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
ای بابا...حالا شاید اون دختر کلا بی احساس بوده و شخص بعدی با احساس باشه پس همون روند خودتون رو ادامه ...

ینی یه تیکه سنگ احساسش بیشتر میتونست باشه 

نمیخوام تعریف کنم ولی همه ی دوستام و هر کی شنید گفت اون دیگه چی میخواست 

من با تو قید و بند رابطه نبودم و حالا که به سنی رسیدم که بخوام زن بگیرم و روابطو میبینم دارم به این ...

کلا ازدواج سخت شده 

ملت بیش تر دنبال رابطه کوتاه مدت هستن تا ازدواج

ینی یه تیکه سنگ احساسش بیشتر میتونست باشه  نمیخوام تعریف کنم ولی همه ی دوستام و هر کی شنید گفت ...

واقعا تعجب برانگیزه آخه معمولا دخترا احساسی هستن

میل خودتونه ولی نمیشه همه رو با یه دید نگاه کرد...دخترای زیادی هم وجود دارن که در قید و بند رابطه ها ...

درسته 

ولی اون دخترایی که مثلا مذهبی هستن متاسفانه توقعات بالا و معیارهای مادی دارن

درسته  ولی اون دخترایی که مثلا مذهبی هستن متاسفانه توقعات بالا و معیارهای مادی دارن

دخترای مذهبی؟توقعات بالا؟معیارهای مادی؟واقعا نمیدونم توی زندگیتون با چ آدمایی رو ب رو شدین که این عقاید رو دارین

من  خیلی ادم احساساتی هستم برای همین هیچووقت وارد رابطه نمیشم چون هم غرورم اسیب میبینه هم احساسم ..برای همین ترجیح میدم یا اصلا ازدواج نکنم یا طرفم انقدر عرضه داشته باشه بدون اینکه باهام وارد رابطه بشه نظر منو جلب کنه واسه ازدواج ..

اما شما که پسری نمیشه مثل من رفتار کنی ..حداقل تا طرفتو کامل نشناختی باهاش دوست نشی خیلی زود