2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 59 پست
خیلی بچه دوسته، تو کار خونه کمک میکنه، غذا نباشه و خونه بهم ریخته باشه ایراد نمیگیره

خب بنظرم میشه درستش کرد

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  
خب بچه 1 ساله کاملا ناخواسته بود، و مقصر نگه داشتنش پدرم، گفت نگهش دار، ما خونمون رو میاریم شهر شما ...

اصلا چنین حرفی منطقی نیست ...شما مسئول بچه هستید نه پدر شما ...میگم شما تحت تاثیرید واسه همینه 

دوم حرف پدرتون مشخصه شما اصلا رو خانواده حساب باز نکن ..ببخشید صریح میگم ...انگار با قاقالیلی میخواسته شما به زور تو زندگی بمونی 

تنها راه نجات شما توانمند سازی شخصی هست ...کار و درآمد در غیر اینصورت شما نه پشتوانه خانواده داری نه همسر ...هرچه زودتر رو پای خودت باید وایستی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی بچه دوسته، تو کار خونه کمک میکنه، غذا نباشه و خونه بهم ریخته باشه ایراد نمیگیره

عزیزم طلاق نگیر باور کن تمام مردا ایراد دارن همونطور که زنها هم همینن تو از این جدا بشی مجبوری بری با یکی دیگه ازدواج کنی که مسلما اونم مشکلات خودش رو داره

تو رو خدا دوستان تو این روزا آب رو کمتر مصرف کنیم به فکر بحران کم آبی هم باشیم هرموقع دستاتون رو میشورید شیر آب رو ببندید  
اصلا چنین حرفی منطقی نیست ...شما مسئول بچه هستید نه پدر شما ...میگم شما تحت تاثیرید واسه همینه  ...

واقعیته، دقیقا همینطوره، من الان دارم بدلیجات میفروشم، ابروم رو جلو جمع برده همش میگه این از پول من برمی‌داره تبلیغ میکنه، درحالی‌که بقران اینطور نیست دروغ میگه، الانم جنس آوردم اما پولم کمه جنس جدید بیارم، 

نمیدونم چرا هرکی از بدبختیاش میگه میگین بره مشاور اونی که باید بره ومشکل داره طرف مقابله الان این خا ...

هر کاری یه راهی داره، اینجا فقط کاربرا تو دل همو خالی میکنن

امید،                                                                                  زیباترین واژه است،                                                         ❤از دستش نده، درست میشه❤
عزیزم طلاق نگیر باور کن تمام مردا ایراد دارن همونطور که زنها هم همینن تو از این جدا بشی مجبوری بری ب ...

خیلی وقیحه، مثلا دیروز اومده دنبالمون برگشته به پدرم میگه این بهم فوش میده، پولمو میبره، بچه ها رو بیشتر دوست داره، من پدرمو نمیارم، اگه خواست برگرده زنگ بزنه، منم رفتم تو راهرو گفتم بابا بیا بالا، من طاقتم طاق شده، بچه هاشو الان میارم ببره، برگشته میگه آره برو بیار تا ببرم

😳

خیلی وقیحه، مثلا دیروز اومده دنبالمون برگشته به پدرم میگه این بهم فوش میده، پولمو میبره، بچه ها رو ب ...

خب عصبانی بوده بازم یه بار دیگه بهش فرصت بده من خودمم دوتا بچه دارم باور کن یه قدم که ازم دور میشن سکته رو میزنم 

تو رو خدا دوستان تو این روزا آب رو کمتر مصرف کنیم به فکر بحران کم آبی هم باشیم هرموقع دستاتون رو میشورید شیر آب رو ببندید  
خب عصبانی بوده بازم یه بار دیگه بهش فرصت بده من خودمم دوتا بچه دارم باور کن یه قدم که ازم دور میشن س ...

خب میگم فرصت رو میدم با این شرط یه کارتش باید همیشه دست من باشه، و خونه رو به نامم بزنه

خب میگم فرصت رو میدم با این شرط یه کارتش باید همیشه دست من باشه، و خونه رو به نامم بزنه

منم خیلی از اخلاقای شوهرم بد بود خونه رو به نامم زد الان خیلی بهتره

واقعیته، دقیقا همینطوره، من الان دارم بدلیجات میفروشم، ابروم رو جلو جمع برده همش میگه این از پول من ...

از دید من شما باید فرصت بخری و فرصتم بدی 

یعنی چی حالا ؟؟؟

شما یک دوره مثلا 3 ساله رو هدف گذاری کن ...به شدت دنبال کار و درامد باش و در این بین به خودت و شوهرتم کمک کن که ببینی میشه حل کرد یا نه 

تا اونموقع شما یه بچه 8 و 4 ساله خواهید داشت که راحت تره و مهم تر شرایط مالیتو ثابت کردی و تلاشتم کردی واسه زندگیت 

بشین با شوهرت حرف بزن ...حرف نه داد و نه بحث 

موضعتو از خانوادش بیار کنار ..یه مدت حساسیتتو صفر کن ببین واکنش چیه ...رفت و امد حداقل و صبرتو 10 برابر کن 

واقع بین باید باشیم ..شوهر شما با کودکی و گذشته سخت قطعا مشکل روحی داره که حل نشده ...شما از اینور مستاصل و حتی قربانی هول دادن خانوادتون هستید حتی ازدواج کردنتونم غلط بود ...پس راحت بگم خساست حل نمیشه ولی میشه اوضاعتون بهتر بشه...من مثل بقیه نمیگم طلاق بده یا بهش فکر نکن ...بهش فکرم کن ولی وقتی حس کردی عاقلانه رفتار کردی و همه کار کردی

منم خیلی از اخلاقای شوهرم بد بود خونه رو به نامم زد الان خیلی بهتره

چ خوب، میگم پدرم نفهمه زنگ به پدرشوهرم بزنم و بگم، الان بخاطر مساعل کرونا میشه مراحلشو طی کرد؟ خیلی کار داره؟ کسی میتونه راهنمایی کنه