2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 59 پست

عشقم مشکل منم دست کمی ازمشکل شمانداره من خودمم موندم واسه زندگیم...خودمم زندگیم روهوامعلقه..ولی عاقلانه فک کن واونچیزی ک مطمئنی درسته انجام بده چون هیچکس جای شمانیست پس خودت میتونی بهترین تصمیموبگیری.ازخدامیخام کمکت کنه ومشکلت حل شه🙏 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب چیزی که ما تو دادگاه ها هم میگیم اینه که وقتی آروم شدی یه کاغذ بزار جلوت و شروع کن تمام مشکلات رو بنویس ...مشکلات رفتاری خودت و همسرتم بنویس ...و بعد تک به تک شروع کن به پیدا کردن راه یا اصلا خط زدنش ..مثلا خساست اصلا و ابدا تغییر پذیر نیست ...پس کلن باید بااین فرضیه بری جلو که تحمل این ویژکی یا طلاق به عنوان مثال ....از تصمیمات زندگیتون مشخصه شماهم زیاد خامی کردید و تحت تاثیر جو رفتار میکنید..همینکه بچه 1 ساله دارید نصف قضیه رو نشون میده

تصمیم درست هرچی هست اینجا بهش نمیرسی باید بری مشاوره خوب

نمیدونم چرا هرکی از بدبختیاش میگه میگین بره مشاور اونی که باید بره ومشکل داره طرف مقابله الان این خانم بره مشاور چی بگه بگه باشوهری که خرجی نمیده چجور رفتار کنم ؟؟؟ واسه یه چیزایی صدتا مشاورم باشن جواب نمیده چون ایراد جای دیگس

پدر و مادرم اصلا حمایت نمیکنن، پدرم دیشب برگشته میگه چرا فوش دادی بهش تو مقصری، تو باید کوتاه بیای تو.....، هیچی درک نمیکنه، بخدا معدم رو گذاشتم رو این قضیه، خیلی وابسته م به بچه هام، جونم براشون در میره، پدرم میگه اگه بخوای دیگه برنگردی من یه ساعت هم نمیذارم بچه هات اینجا بمونن، میفرستمشون و خودت میشینی اینجا، پدرشوهرم خیلی حمایت میکنه گفت خونه رو به نامت میزنم تا دفعه دیگه بهت نگه پاشو از اینجا برو 

خوب چیزی که ما تو دادگاه ها هم میگیم اینه که وقتی آروم شدی یه کاغذ بزار جلوت و شروع کن تمام مشکلات ر ...

خب بچه 1 ساله کاملا ناخواسته بود، و مقصر نگه داشتنش پدرم، گفت نگهش دار، ما خونمون رو میاریم شهر شما تا  سختت نشه تنها نباشی اما عمل نکرد، و ناشکری نمیکنم خداروشکر که دارمش اگه این دوتا نبودن دق میکردم

بچها که ماله توئن تا ۷ سالگی  مهریتم بگیر  اگه تهدید کردکه اگه مهرتونبخشی  طلاقت نمیدم زیربارنرو  بگو هروقت خواستی طلاق بده  اگه حالا قصد ازدواج مجدد نداری  مهرتو نبخش حتی شده چند ماهی یک سکه

مشاور فقط می‌تونه مشکلتون حل کنه ولی محبت خریدنی نیست اگه نداره نسوز خودتو

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  
پدر و مادرم اصلا حمایت نمیکنن، پدرم دیشب برگشته میگه چرا فوش دادی بهش تو مقصری، تو باید کوتاه بیای ت ...

پدر شوهرت با فهمه یه کاری کن خونه رو به نامت کنه طلاق اخرین راهه

تو رو خدا دوستان تو این روزا آب رو کمتر مصرف کنیم به فکر بحران کم آبی هم باشیم هرموقع دستاتون رو میشورید شیر آب رو ببندید