2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 59 پست
از دید من شما باید فرصت بخری و فرصتم بدی  یعنی چی حالا ؟؟؟ شما یک دوره مثلا 3 ساله رو هدف گذا ...

دقیقا موافقم با حرفات، اما هممممه از درگیری ما با تمام جزئیاتش خبر دارن خیلی برام سخته برگشت، همه بخاطر خونه و ماشین و صورت سرخم با سیلی غبطه زندگیمو میخوردن، اما الان..... 

دقیقا موافقم با حرفات، اما هممممه از درگیری ما با تمام جزئیاتش خبر دارن خیلی برام سخته برگشت، همه بخ ...

خیلی خراب کردید جفتتون ...قبول داری؟؟

چرا باید همه باخبر باشن اصلا ؟؟

کلن جفتتون فرافکنی میکنید ...یعنی آشتی میکنید واسه خانواده هاتون ...قهرم میکنید باز خانواده دخیله 

یکم قدرت و دستت بگیر...سیاست کاریتو ببر بالا ...همه در جزییات زندگیتون هستن و همین باعث بدبختیه 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چ خوب، میگم پدرم نفهمه زنگ به پدرشوهرم بزنم و بگم، الان بخاطر مساعل کرونا میشه مراحلشو طی کرد؟ خیلی ...

اره زنگ بزن نه کارای زیادی نداره یا خودت یاپدر شوهرت بیفته دنبال کاراش

تو رو خدا دوستان تو این روزا آب رو کمتر مصرف کنیم به فکر بحران کم آبی هم باشیم هرموقع دستاتون رو میشورید شیر آب رو ببندید  
خیلی خراب کردید جفتتون ...قبول داری؟؟ چرا باید همه باخبر باشن اصلا ؟؟ کلن جفتتون فرافکنی میکنید .. ...

کاش خراب میکردیم، فراتر از خراااب، اینکه بقیه در جریان قرار گرفتن، مقصر پدرمه، شبی که خواستم بیام خونه پدرم بهشون زنگ زدم گفتم من دارم میام اونجا،( مرتیکه عوضی این همه بلا سرم آورده برگشته بهم میگه مونده به سرت بیارم، کاری میکنم مرغا آسمون به حالت گریه کنن) منم زنگ زدم به مادرم اینه، پدرمم زنگ زده بود، پدر شوهرم و پدربزرگم، دایی و مادر بزرگم اومدن ، کل فامیل خبر دار شدن، من شیش ساله باهاش مشکل دارم جز پدرم و مادرش هیشکی خبر نداشت حالا تمام دنیا میدونن من وضع خوبی ندارم برگشت خیلی برام سخته وقتی بقیه به چشم حقارت بهم نگاه کنن

کاش خراب میکردیم، فراتر از خراااب، اینکه بقیه در جریان قرار گرفتن، مقصر پدرمه، شبی که خواستم بیام خو ...

برگرد ..هرچه سریع تر برگرد ....و کلن بیخیال مشورت با خانوادت شو ..بیشتر دردسر ساز شدن 

با همین یک کار ..شوهر شما حق داره بیشترم عصبانی بشه ...تحت هیچ شرایطی خونتون و ترک نکنید 

برگرد ..هرچه سریع تر برگرد ....و کلن بیخیال مشورت با خانوادت شو ..بیشتر دردسر ساز شدن  با همین ...

من خیلی سردرگم، و خیلی بیچاره، زندگیم بقران چاره نداره، این از پدرم، اون از شوهرم، اونجا مدام تحقیر و تیکه و توهین، اینجا هم پدرم یه ذره حمایت نمیکنه میگه بچه هاتو چرا آوردی، باید خودت تنها میومدی، خدایا هیچ کس به وضع من دچار نشه، اون دیروز تشریفشو برد گفت فقط خودت زنگ بزن تا بیام من دیگه برنمیگردم و با تمام اتفاقا من اصلا نمیتونم زنگ بزنم، 

میدونی من هییییییییییییچ پشتوانه ای ندارم، میترسم از اینده، برگردم، کسیو ندارم برای یه لحظه که حالم عوض شه، خانواده شوهرم که.... ،خانواده مادربزرگمو اونجا فقط دارم که خیلییی حسودن به زندگیم، خاله م به شوهرم چش داره، کلن رو اعصابن، با این وضع روحی که دارم به نظرت میتونم با دوتا بچه برای 3 سال تنها تنها هدف گذاری کنم؟ 

من خیلی سردرگم، و خیلی بیچاره، زندگیم بقران چاره نداره، این از پدرم، اون از شوهرم، اونجا مدام تحقیر ...

بچهات کوچولو ان که بگم بده به شوهرت.باید یا خونه داشته باشی یا پولی چیزی وقتی میگی پدرم حمایت نمیکنه

به یه طریقی به راهش شاید خونه بنامت کنه.یا یه حساب بانکی ازش بگیری.یا برنامه ریزی کنی فعلا با اون شرایط بسازی تا بتونی پس انداز کنی.سخته هم شرایط شما هم جامعه

من باید به مادرش زنگ میزدم، میشستمش، میگفتم بیا پسرتو جمع کن، اصلا نمیدونم چرا اینقد بقیه چش دارن به زندگیمون، حسادت میکنن، پدر و مادرا مونم، حمایت نمیکنن، مادرشوهرم فقطططط شوهرم و علیه من پر میکنه، پدر دیروز داشت خیلی ارووووم با شوهرم حرف می‌زد، طوریکه شوهرم سر من زور بشه بگه ازم میترسین، یکی از فامیلا زنداییم، دعواشون میشه و مقصر هم دختره بوده، اما پدر دختره گلاب به روتون یه کاسه م د ف و ع میکنه دهنه مرده، میگه پسرمو اذیت کردی