2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1727 بازدید | 137 پست
پلوپز فقط نقش تزیینی داره هرکی میبینم اصلا تاحالادست نگرفته اصلاکاربردی نداره

من هر روز با پلوپز برنج میپزم خیلی خوشمزه تر از قابلمه میشه .

بعدم تایمر داره بعضی وقتا میزنم به برق و میرم بیرون وقتی میام خودش خاموش شده.

(فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره اره😆😆 ماکروویوم رو بعد ۵سال تازه امسال دارم ازش استفاده میکنم😐😐😃😃

یعععععنی دیگهههههه وااااقعاااااا تو خیلی خسته ای 🤣🤣اگه باهات صمیمی بودم می گفتم گشاااااادی 😶😐 ولی میگم شاید ناراحت شی 😅🙊

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

عزیزم یه آبمیوه گیری چهارکاره بگیر( آبمیوه گیر، مخلوط کن، آسیاب)

چرخ گوشت

اوون توستر

همزن برقی

من پلوپز گرفتم بازشم نکردم

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

یعععععنی دیگهههههه وااااقعاااااا تو خیلی خسته ای 🤣🤣 اگه باهات صمیمی بودم می گفتم گشاااااادی 😶😐 ...

ن باووو راحت باش😉😉😅😅

حالا امروز ی برنج تو پلوپز بزارم بببینم خدا چی میخواد😆😆

بعد از چند ماه دوری از نی نی سایت باز اومدم😃

ببین عین مادرت رو روخودت تصور کن چون کپ اون میشی پس هرچی خونه پدرت استفاده میشه اونا جارو برفی اتو ابمیوه گیری ۳ کاره ماشین گوشت بقیه وسایلامو دس نزدم پلوپز سبزی خوردکن و..

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

خانما ابمیوه گیری چهار کاره چه استفادا هایی داره؟

مارک پارس خزر چطوره؟

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...
از این جی پاس هایی که بچه ها میگن اما توش برنج هم میشه درست کرد. در کل زود پز برقی چند کاره اس

مال من این شکلی نیست مثلا نون میشه توش پخت ماست درست کرد سرخ کن داره کیک درست کرد ۳۰ تا برنامه داره

قد ۱۶۰  وزن اولیه ۶۴  وزن فعلی ۶۰  وزن هدف ۵۰ تاپیک سیتارا جونیم😘
خانما ابمیوه گیری چهار کاره چه استفادا هایی داره؟ مارک پارس خزر چطوره؟

۳ کاره شودارم عالی اون ۴ چیه

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
عزیزم یه آبمیوه گیری چهارکاره بگیر( آبمیوه گیر، مخلوط کن، آسیاب) چرخ گوشت اوون توستر همزن برقی م ...

منم چند سال از پلوپزم استفاده نمیکردم ۱۲ نفره بود.

ازینا که کیک هم میشه توش پخت . چند بار کیک پختم.

بعد رفتم یه دونه چهار نفره پارس خزر گرفتم قیمتشم مناسب بود سال ۹۶ ۲۰۰   هزارتومان شد.

انقدر عالبه و برنج رو خوش طعم میکنه که میگم چجوری تا الان تو قابلمه برنج میپختم.

(فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.
ن باووو راحت باش😉😉😅😅 حالا امروز ی برنج تو پلوپز بزارم بببینم خدا چی میخواد😆😆

مررررسی جنبه 🖐️😁🙊پناه بر خداااااااااا برو جلو موفق باشی 😍😄🤣

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

ببین عین مادرت رو روخودت تصور کن چون کپ اون میشی پس هرچی خونه پدرت استفاده میشه اونا جارو برفی اتو ا ...

ن بابا ربطی نداره..مامانم اصلا چرخ گوشت استفاده نمیکنه ولی من زیاد استفاده میکنم.یا مامانم پلوپز و سرخ کن زیاد استفاده میکنه ولی من اصلااااا

بعد از چند ماه دوری از نی نی سایت باز اومدم😃
منم چند سال از پلوپزم استفاده نمیکردم ۱۲ نفره بود. ازینا که کیک هم میشه توش پخت . چند بار کیک پختم. ...

پلوپز من همیلتونه، نمیدونم شیشصد یا هشتصد خریدمش، ولی استفاده نمیکنم

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔