2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1727 بازدید | 137 پست
از اینه برای منم..🤕🤕 حالا من پلوپزمم سنگینه ...

اگه جاشون ثابت باشه خوبه اما این که هی بذاری و جمع کنی کمر آدم درد میکنه😥

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم پلوپزشودارم چندکارس باهم فرق میکنن.زودپزم نوشتخ.ولی یه بارخورش گذاشتم زودنپخت

سوپاپش رو بستی؟؟ چقد زمان دادی؟ من 45 دقیقه تا 1 ساعت بهش زمان میدم تا خوب مغز پخت شه رو منوی گوشت میذارم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

من گذاشتمشون ته کابیت..سال ب سال رنگشونو نمیبینم😅😅

خسته تر از آنی که استفاده شون کنی 😂😂😂

چرخ گوشت جهاز مامانم نو مونده استفاده نشده 😂منم اصلا استفاده نکردم .

وای من چرخ گوشت خیلی استفاده میکنم. 

اصلاهر وقت گوشت میگیریم خودمون چرخ میکنیم چون چدخ گوشت قصابی معلوم نیست توش تمییزه یا نه.

(فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.
سوپاپ نداره.دوسه ساعت بیشترطول کشید

خب پز زود پز نداره. چون اگه تو عکسی که گذاشتم دقت کنی سمت چپ در یه سوپاپ داره که باز و بسته میشه واسه خروج هوا. همه زود پز ها بلا استثنا سوپاپ دارن

وای من چرخ گوشت خیلی استفاده میکنم.  اصلاهر وقت گوشت میگیریم خودمون چرخ میکنیم چون چدخ گوشت قص ...

دقیقا منم بیشتز از چیزی چرخ گوشت استفاده میکنیم

بعد از چند ماه دوری از نی نی سایت باز اومدم😃