2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1727 بازدید | 137 پست

عزیزم ببین با چی بیشتر کار میکنی تو خونه مامانت چون برای هر کس متفاوته  مثلا من خونه مامانم اصلا ماکروفر و سرخ کن استفاده نمیکنیم بلا استفاده است ولی همزن(  چون خیلی کیک و دسر برای خودمون درست میکنم برای جهازم حرفه ایی خریدم )  و ساندویچ ساز و آبمیوه گیری و چرخ گوشت و ظرف شویی  اینا خیلی استفاده میکنیم ... 

مثلا غذا ساز ها چندین کار انجام میدن ....

من دوستم نشست لیست کرد بعد اونایی که استفاده نمیکرد خط زد ... و اونایی که خیلی واجب نبود گذاشت بعدا خودش بخره ... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مال من این شکلی نیست مثلا نون میشه توش پخت ماست درست کرد سرخ کن داره کیک درست کرد ۳۰ تا برنامه داره

خب مال شما پلوپزه عزیزم. واسه من آرام پز و زود پز داره با منوی های از پیش تعیین شده مثل :کیک، غذاهای مخلوط، خورشت، سوپ و... 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

ن بابا ربطی نداره..مامانم اصلا چرخ گوشت استفاده نمیکنه ولی من زیاد استفاده میکنم.یا مامانم پلوپز و س ...

وای ما خیلیییییییی از چرخ گوشتی استفاده میکنیم پدرم دام داری داره اصن‌گوشت بیرون‌نمیخریم هر ۳ ماه ی بار یه گوسفند سر میبرن 

قد ۱۶۰  وزن اولیه ۶۴  وزن فعلی ۶۰  وزن هدف ۵۰ تاپیک سیتارا جونیم😘

زودپز بررقی ۱۰ کاره گرفتم خیلی به دردم خورد

غذاساز

همزمن اگه اهل کیک و شیرینی و ... هستی حتما بخر

غذا ساز که هر روز استفاده میکنم برای میکس کردن و خورد کزدن هست

آبمیوه گیری

ساندویچ ساز

من اینارو خیلی استفاده میکنم. به نظرم سرخ کن و هواپز.. اینا نخر.

۳ کاره شودارم عالی اون ۴ چیه

مارک پارس خزر عزیزم؟

نمیدونم بخدا زده بود چهار کاره

کاراییش چیا هست عزیزم؟

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...
خانما ابمیوه گیری چهار کاره چه استفادا هایی داره؟ مارک پارس خزر چطوره؟

مال من ی قسمتش آبمیوه گیریه، ی قسمت غذاساز یا همون مخلوط کن، دوتام آسیاب داره

نمیدونم پارس خزر استفاده نکردم

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

مارک پارس خزر عزیزم؟ نمیدونم بخدا زده بود چهار کاره کاراییش چیا هست عزیزم؟

۳ کار که هس اره یکی اب هویچ یکی برا شیرموز مخلوط یکی هم خوردکن 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
وای ما خیلیییییییی از چرخ گوشتی استفاده میکنیم پدرم دام داری داره اصن‌گوشت بیرون‌نمیخریم هر ۳ ماه ی ...

مام گوشت میگیریم خودمون تو خونه چرخ میکنیم ولی مامانم از بیرون چرخکرده اماده میخرن

بعد از چند ماه دوری از نی نی سایت باز اومدم😃