2777
2789
عنوان

خواب مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دوسه تا دیگه خوابم دیدم که تک تک صحنه هاش یادمه ، اگه دوست داشتین میگم عزیزم

بله خیلی هم خوبه

من عاشق رفتنم از وقتی تجربه های نزدیک به مرگ رو خوندم

خواب شما دور از جونتون خیلی شبیه اونا بود

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
ويو خونه ما از تراس به كوه هست من هميشه تو خوابم ميبينم من تو تراس وايسادم يه ابر سياه يهو از پشت كو ...

وای خدا من اینقدر از این خوابا میترسم ، ولی مواظب باش تبش قلب بالا تو خواب زیاد خوب نیست

بله خیلی هم خوبه من عاشق رفتنم از وقتی تجربه های نزدیک به مرگ رو خوندم خواب شما دور از جونتون خیلی ...

ی بار دیگه خواب دیدم توی ی کوچه واستادم ، نمیدونستم کجاست اما حسم میگفت جایی شبیه کوفس ، مثل ی کوچه باریک بود ، توی ی طرف کوچه چند تا زن بودن که همشون نوزاد تو دستشون بود و نوزادا با صدای بلند گریه میکردن و ساکت نمیشدن (اون زناهم همه نقاب داشتن) جلوترهم ی عالمه مشاین بود که خیلی نامنظم بود ، طوری که انگار همه توهم گره خورده بود ، همینطور که نگاه ماشینا میکردم ، حس کردم ی روح از کنارم رد شد (نمیدیدمش اما حسش کردم اما بقیه حسش نکردن ) دنبال اون رفتم ، از کنار اون زنا که ردشد ، تمام بچه ها ساکت شدن و همه زنا با تعجب نگاه هم میکردن که چی شد ، رفت جلوتر و از کنار ماشینا رفت و به ی لحظه تمام ماشینا توی یک راستا قرار گرفتن ، من داشتم از تعجب شاخ درمیوردم ، اما دنبالش رفتم ، ته اون کوچه انگار بن بست بود (یعنی بقیه بن بست میدیدن)اما در واقع یک پرده بود که تو کوچه زده بودن ، جلوی اون پرده ، یکدفعه دیدم اون ادم ظاهر شد ، قیافشو ندیدم چون پشتش به من بود اما ی عبای قهوه ای با شال سبز داشت ، و پرده رو کنار زد و رفت داخل ، بعدش منم رفتم و پرده رو کنار زدم ، دیدم خونه خداست که مردم دارن دورش طواف میکنن ، به خدا تک تک صحنه های خوابمو هنوز یادمه

ی بار دیگه خواب دیدم توی ی کوچه واستادم ، نمیدونستم کجاست اما حسم میگفت جایی شبیه کوفس ، مثل ی کوچه ...

ای جانم

مخصه که خیلی پاک و خوبی

برای منم دعا کن

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
ای جانم مخصه که خیلی پاک و خوبی برای منم دعا کن

مرسی عزیزم ای کاش همینطوری باشه ، ای کاش خدا ازسر همه تقصیرا و گناهام بگذره ، انشالا شماهم به تمام ارزوهات برسی عزیزم