2821
2789
عنوان

ماسک صورت

1520 بازدید | 25 پست

سلام دوستان ازتون مشورت میخوام. میتونین ماسک خونگی که استفاده کردین و واقعا جواب گرفتین رو اینجا معرفی کنین... گفتم حالا که قراره خونه بمونیم یه کاری واسه پوستمون بکنیم😅 برای جوش و جای جوش باشه من جوشای صورتم قرمزه و جای جوشام هم رنگارنگ😑 چیکار کنم یکدست بشه پوستم؟!😕

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم اتفاقا منم تو این قزنطینه بفکر ماسک خونگی افتادم چن روزه که دارم ماست و خیار و ابلیمو میزنم برای روشن‌تر سدن پوستم و روغن خراطین میزنم برای پر شدت صورتم فعلا ک فرقی نکرده ولی باید حدااقل دو هفته استفاده بشه که نتیجه بده 

ماسک ارد برنج و با اب گرم و یا شیر گرم یبار بزن نتیجشو میبینی یجوری مخلوط کن مثل کرم بشه

با اب هم میشه؟برنج باید اسیاب بشه؟

یقین داشته باش روزی پروانه میشوی بگذار روزگار هرچقدر دلش میخواهد پیله کند🍃میشه واسه اینکه خونم از اینجایی که هستم بره صلوات بفرستی ممنون❤

عزیزم منم مثل شمابودم،جوشای بزرگ و قرمز،دردهم داشتن،اومدم سه شب پشت سرهم عسل طبیعی زدم ب صورتم ،الان کلا جوشام خشک شدن،جاشون هم خیلی کمرنگ ترشدن،میخوام ادامه بدم ی مدت

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز