2777
2789
عنوان

ماسک صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 1545 بازدید | 25 پست
 ماسک ارد برنج و با اب گرم و یا شیر گرم یبار بزن نتیجشو میبینی یجوری مخلوط کن مثل کرم بشه

آرد برنج رو قبلا میزدم با چای سبز و گلاب مخلوط میکردم خیلی خوب بود صورتو نرم میکرد ولی گذاشتمش کنار دوباره جوش زدم باید شروع کنم دوباره اصلا نمیدونم فلکه جوشام به کجا وصله برم یه دفعه ای قطع اش کنم😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم منم مثل شمابودم،جوشای بزرگ و قرمز،دردهم داشتن،اومدم سه شب پشت سرهم عسل طبیعی زدم ب صورتم ،الان ...

وای خیلی هم خوبه👌 من یه بار امتحانش کردم تنها مشکلش اینه ذوب میشه میاد پایین کلا هس چندشی به آدم دست میده ولی بقیه اش خوبه البته من با دارچین مخلوطش میکردم

وای خیلی هم خوبه👌 من یه بار امتحانش کردم تنها مشکلش اینه ذوب میشه میاد پایین کلا هس چندشی به آدم دس ...

عسلتون اصله؟من به صورتم میزنم تایساعت خورده ای اصلا تکون نمیخوره،بعد ببین با یبار فایده نداره ماخودمون دوسداریم هرچیزی زدیم فوری نتیجشو ببینیم،اما حتما باید ی دوره استفاده کنیم،شماهم چنباراستفاده کنید انشاءالله نتیجشو میبینید،من هروقت شوهرم خونه نیست استفاده میکنم،میگه هرچی عسل میارم خونه تو میزنی ب صورتت  

اره دیگه ارد برنج با اب گرمم میشه❤

چند دقیقه بزاریم بمونه؟

یقین داشته باش روزی پروانه میشوی بگذار روزگار هرچقدر دلش میخواهد پیله کند🍃میشه واسه اینکه خونم از اینجایی که هستم بره صلوات بفرستی ممنون❤
حدود ۲۰ دقیقه تا یکم خشک بشه❤

ممنون😍💜

یقین داشته باش روزی پروانه میشوی بگذار روزگار هرچقدر دلش میخواهد پیله کند🍃میشه واسه اینکه خونم از اینجایی که هستم بره صلوات بفرستی ممنون❤