2777
2789
عنوان

دشمنم شدن

72 بازدید | 11 پست

پشت سرم مدام گوش شوهرم پر میکنن که بدجنسه زنت

در صورتیکه اونا مثل لاشخور رفتار میکنن سر یک قضیه که قبلاً گفتم همینجا پول لازم داشتم طلا خواستم بفروشم خواهر شوهرم گفته بود نیم ستشو بده من وزن کنه پولشو میدم من دلم نیومد گفتم النگو بعد النگو هارو برده خونه مامانش گزاشته بوده زنگ زده شوهرم ک بیا ببر بده طلافروشی من نیم ستشو مخام عروسی چیزی باشه میدم استفادش کنه به خودمم برگشت گفت طلا برا همه نیست

منم ندادم گفتم مگ حیفه برا خودم نگهش میدارم

سر همین با من یک مدلی شدن حتی خونه مادر شوهرم رفتم بد رفتار کرد

خیلی خودخواهن رو موضعت باش اصلا اصلا کوتاه نیا

از هرچی تو زندگیمه سری، تورو آرزو کرده بودم ولی، تو از آرزوی منم بهتری آقایون درخواست دنبال کردن ندید واقعا بدبختید که به یه متاهل درخواست میدید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا اصلا حس بدی نگرفتم از رفتارشون !خب زوری که نیست النگوها رو نمیخواسته ، چرا حرف ناحساب میزنی خواهرجان ؟

بعدم گفته عروسی چیزی بود میدم نیم ست رو استفاده کن چه، اینکه خیلی حرف خوبیه که !

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

تو فقط خودتو به سادگی بزن جوری که شوهرت خودش متوجه بدجنسی خواهرش بشه

از هرچی تو زندگیمه سری، تورو آرزو کرده بودم ولی، تو از آرزوی منم بهتری آقایون درخواست دنبال کردن ندید واقعا بدبختید که به یه متاهل درخواست میدید.

نمیدونم چرا اصلا حس بدی نگرفتم از رفتارشون !خب زوری که نیست النگوها رو نمیخواسته ، چرا حرف ناحساب می ...

قبلش تو ماشین برگشت گفت طلا برا همه نیست که همه نمیتونن استفاده کنن خب گفته بود هر چی طلا مخاد بفروشم بده خودم من النگو هارو دادم بعد دوروز پیشون شده داده بود16 ملیون هم ضرر کردم قشنگ چون اومد پایین