2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من خواستم استیلشو بگیرم ک خود فروشنده گفت اگه ضربه ببینه جاش میمونه و زشت میشه. منم این جنسشو گرفتم پلاستیک فشردس.

‏گذشته تموم شده، اگر ازش رد نشی، اون از تو رد میشه، و راه زندگی رو بند میاره😵🥺 از گذشته رد شو، تا راه برای فردا و فرداها باز باشه.🤪😜
از شوش گرفتيد

ن. من خریدامو از همدان‌گرفتم

لوازم خانگی فروشیا دارن. 

سرویس کامل.‌ همه چی داره جای ادویه.حبوبات. برنج. قندو شکر

‏گذشته تموم شده، اگر ازش رد نشی، اون از تو رد میشه، و راه زندگی رو بند میاره😵🥺 از گذشته رد شو، تا راه برای فردا و فرداها باز باشه.🤪😜

من مجردم ولی چون خودم جهیزیه مو گرفتم میتونم نظر بدم،،ببین بنظرم اول ببین چی بدردت میخوره مثلا اگر خیلی اهل کیک پختن و اینچیزاهستی همزن کاسه دار بخروگرنه ساده کافیه،،اگراز اون دسته ای که برات مهمه تو خونه گوشت خودت چرخ کنی چرخ گوشت بخر،،خود من ب جای چایی ساز و میوه خشک کن بخارشور گرفتم چون مادرم دارن و برای کاشی آشپزخونه و سرامیک کف سالن عاللللیه،میبینی یکی بخارشور دوس نداره ولی چایی ساز دوسداره

مثلا من خودم سرویس چاقوی آشپزخونه نگرفتم چون حوصله ندارم روی کابینت شلوغ باشه و دوتا چاقو خریدم یکی برای سبزی یکی برای گوشت،،یا اینکه من سرویس قابلمه فقط یه دست خریدم و یدونه ام بزرگ گرفتم30نفره چون ب عقیدع من یه دست قابلمه کافیه،،و بجای خرید3دست قابلمه متنوع لوستر و دیوار کوب ست برای اتاقم خریدم و به همین روال تا اخر 

شمام به دور از رسم و چشم هم چشمی چیزی که میدونی استفاده میکنی بخر

وقتی میام نی نی سایت خیلی احساس آرامش دارم چون حرفایی که نمیتونم ب نزدیکترین افراد بزنم اینجا با دوستای عزیزم دربارش حرف میزنم،،درسته ندیدمتون و نمیشناسمتون ولی دوستتون دارم ایشالله همه به هرچی آرزوی خوب دارید برسید❤❤❤
من خواستم استیلشو بگیرم ک خود فروشنده گفت اگه ضربه ببینه جاش میمونه و زشت میشه. منم این جنسشو گرفتم ...

خیلییییی شیکه من عاشق رنگ سفیدم مبارکت باشه گلم

وقتی میام نی نی سایت خیلی احساس آرامش دارم چون حرفایی که نمیتونم ب نزدیکترین افراد بزنم اینجا با دوستای عزیزم دربارش حرف میزنم،،درسته ندیدمتون و نمیشناسمتون ولی دوستتون دارم ایشالله همه به هرچی آرزوی خوب دارید برسید❤❤❤

پلو‌پز من اصن استفاده نکردم

تخم مرغ ابپز دستگاهش به دردم نخورد

قهوه ساز و اسپرسوساز همه تازه دست نخورده هدیه دادمشون 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا☕💚
خیلییییی شیکه من عاشق رنگ سفیدم مبارکت باشه گلم

فدات عزیزم.❤

بنظرم سفیدو میشه با هر رنگی ست کرد😁