2777
2789

آهان یچیز دیگه اینکه با توجه به خونه های کوچیک الان ویترین خریدن واقعا خوب نیس بعدشم باید کلی پول بدی وسائل گرون بخری و گوشه سالن باشه و هر ماه پاک کنی و دوباره ب همین منوال،،من به جای ویترین و اون وسیله هاش پولمو سکه خریدم که بوقتش مبلمان خوب بخرم البته میگم اینا همه سلیقه ای هستن و بعضیا شاید ویترین دوس داشته باشن اما با توجه به وضعیت اقتصادی و چندبرابر شدن وسایل بهتره چیزای بیهوده نخری

وقتی میام نی نی سایت خیلی احساس آرامش دارم چون حرفایی که نمیتونم ب نزدیکترین افراد بزنم اینجا با دوستای عزیزم دربارش حرف میزنم،،درسته ندیدمتون و نمیشناسمتون ولی دوستتون دارم ایشالله همه به هرچی آرزوی خوب دارید برسید❤❤❤
فدات عزیزم.❤ بنظرم سفیدو میشه با هر رنگی ست کرد😁

آره اگر جنس ظروفی ام که سفیده خوب باشه اصلا تغییر رنگم نمیدن منم جای حبوباتم دقیقا مثل همینه😍😍

وقتی میام نی نی سایت خیلی احساس آرامش دارم چون حرفایی که نمیتونم ب نزدیکترین افراد بزنم اینجا با دوستای عزیزم دربارش حرف میزنم،،درسته ندیدمتون و نمیشناسمتون ولی دوستتون دارم ایشالله همه به هرچی آرزوی خوب دارید برسید❤❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره اگر جنس ظروفی ام که سفیده خوب باشه اصلا تغییر رنگم نمیدن منم جای حبوباتم دقیقا مثل همینه😍😍

درسته. مارک لیمون بنظرم عالیه.

مبارکت باشه عزیزم.

گذشته تموم شده، اگر ازش رد نشی، اون از تو رد میشه، و راه زندگی رو بند میاره😵🥺 از گذشته رد شو، تا راه برای فردا و فرداها باز باشه.🤪😜
درسته. مارک لیمون بنظرم عالیه. مبارکت باشه عزیزم.

قربونت دوست خوبم😘😘😘😘😘

پلو‌پز من اصن استفاده نکردم تخم مرغ ابپز دستگاهش به دردم نخورد قهوه ساز و اسپرسوساز همه تازه دست ن ...

چرا اسپرسوسازتو هدیه دادی😐😐الان بالای2 تومن شدن دختر خوب 

چرا اسپرسوسازتو هدیه دادی😐😐الان بالای2 تومن شدن دختر خوب 

خیلی وقته دادم نمیدونم استفاده نمیکردم خوب😂

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا☕💚
خیلی وقته دادم نمیدونم استفاده نمیکردم خوب😂

خب استفاده میکردی خیلی خوبه که،،بخدا انگار شکست عشقی خوردم😂😂😂آخه چرااااا