2777
2789
عنوان

خانمای با سیاست بیاین لطفا

498 بازدید | 57 پست

سلام دوستای عزیزم

ی مسئله ای ذهنمو درگیر کرده ازتون راهنمایی میخوام

شماجای من بودید چکارمیکردید؟

من ی پسر۳ساله دارم از اول ک بدنیااومد کلا مشکلات متعددی داشت ک ۷۰درصدش با رعایت خودمون و اطرافیان حل میشد

آخرین مشکلش لکنت بود ک سردیجاتودکترش مطلقا ممنوع کرد‌.حالا خانواده همسرم وقتی میریم خونشون دائم میگن باید دهن بچه بجمبه و همش چیزای سرد مثل کیوی و پرتقال و ...

ک برا بچم سمه و لکنتش شدید میشه😔😔.یا مثلا موقع نهارشه و دکترش گفته نباید ریزه خواری داشته باشه باز ی خوراکی میوه ای چیزی میارن و سریع ب بچم میگن بیابخور به به چقدم خوشمزه ست😐😐

دیگه تادوساعت بعدش غذانمیخوره یعنی ی روز من اونجاباشم وعده غذایی بچم از۵وعده ب ۲یا۳وعده میرسه بچم سیر نباشه شبا نمیخوابه و خوابشم بی نهایت سبکه.وقتی بهشون میگم بچم قلقش اینجوریه با تمسخر و تیکه و کنایه جواب میدن.میگن خونه بابات آزادتره بچه

چیزی ک باعث ناراحتیم میشه اینه ک خانواده شوهرم وقتی عادتهای بچموبهشون غیر مستقیم میگم ک مثلا این کارو کنید اون کارو نکنید ناراحت میشن.خب مگه دوستش ندارن پس چرا براشون تغذیه و مسائل تربیتیش اهمیت نداره؟؟

وقتی کاراشتباهی بچم انجام میده من پیش بقیه دعواش نمیکنم.سعی میکنم حواسشو پرت کنم بعد توهمین لحظات ک من دارم سعی میکنم ازانجام کاربد جلوگیری کنم یکیشون میگه ولش کن بچه رووووو.و همین کلمه رو بچم تکرارمیکنه

و وقتی اونجاییم پسرم اصلا سمتم نمیاد درصورتی ک خیلی بهم وابسته ست و توخونه باهم بازی میکنیم

خانواده شوهرم کلا این مدلی ئن ک هیچی رو مستقیما نباید بهشون بگی بهشون تیکه بندازی راحت تربه نتیجه میرسی ولی من همچین آدمی نیستم

رفت و آمدمو محدود ترکردم شده هفته ای ی بار ولی بازم انتظاردارن بیشتربریم و گله گذاری میکنن

من ازاول باهاشون بااحترام رفتارکردم الان نمیتونم حرکتی بزنم ک حساب کاردستشون بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیل نرفتنو بگو  بعدشم خوب شدن لکنت بچت واجب تره یا رابطه با ی عده احمق

ببین کلا اینجوری ئن ک میگن هر تعداد وعده غذایی ک بریم خونه بابام باید خونه پدرشوهرمم بریم

یعنی قشنگ حساب و کتاب میکنن

بعد ب رو میارن ناراحتی میکنن قیافه میگیرن

دلیل نرفتنو بگو  بعدشم خوب شدن لکنت بچت واجب تره یا رابطه با ی عده احمق

آخه ی طرف قضیه شوهرمه میخوام با سیاست کارخودمو پیش ببرم 

مثلا جمله ای تیکه ای ک جلو اراجیف و مدل رفتارشون بابچمو بگیرم

ببین شاید باورت نشه ولی من بخاطر همین چیزا بچه نمیارم از دست خانواده شوهرم بخاطر همین احمق بازیاشون

من نمیخوام آدم ضعیفی جلوه کنم تونظر اونا میخوام در عین رفت و آمد کارخودمو پیش ببرم خداروشکر شوهرم باهام عمراهه ولی برای کم کردن رابطه نمیشه روش حساب کرد

بدشون میاد بهشون دستور‌میدی ،بگو همسرت چقنی نیستی ب حالت درد دل به یکی از اعضای خانواده ک فهیم تره توضیح بده 

یعنی مثلا یه شکلاتی آجیلی موزی پیدا نمیشه جای سیب بچه اونو بخوره؟

یا ب خود کوچولوت کم کم  یاد بده بعضی‌چیزا براش خوب نیستن بدمزه ن و ..

ایش اونقدر بدم میاد از اینجور خونواده ها خونواده شوهر منم اینجورین اگه بیست کیلو میوه بگیرین بازم انگار هیچی ندارن نوه ها وقت و بیوقت میرن ور میدارن میخورن نیم ساعت مونده به شام یکی میگه من گشنمه میره نون و کره میخوره اعصابم بهم میریزه اونجا میرم منم تک عروسم سه ماهه نرفتم اینجوری راحت ترم 

بدشون میاد بهشون دستور‌میدی ،بگو همسرت چقنی نیستی ب حالت درد دل به یکی از اعضای خانواده ک فهیم تره ت ...

قبلا روی کمک خواهرشوهرم حساب میکردم ولی الان نه دیگه

ب هرکی میگی گارد میگیره

چقدر پروان فقط همينو ميتونم بگم.

من فقط در تلاشم از کسی که دیروز بودم بهتر باشم    من به خودم قول دادم که فیلم های خوب ببنیم کتاب های خوب بخونم و ورزش کنم و غذاهای خوشمزه یادبگیرم و برای بهبود روابط باهمسری تلاش کنم  ونتایجش رو تو وبلاگ شخصی ام ویا صفحه ی نی نی سایت ثبت کنم،به رشته های روانشناسی و علوم سیاسی والهیات و تاریخ علاقه دارم و یکی از هدف گذاری هام گرفتن مدرک تواین چندتا تا رشته است.  آرزو و ثبت اهداف برای هیچ کسی عیب نیست حتی شما دوست عزیز،پس شماهم ازهمین لحظه برای رسیدن به آرزوهاتون تلاش کردن رو شروع کنید،نی نی سایت واقعا اعتیاد میاره اگه منو زیاد تواین سایت دیدید تیکه و کنایه راجب اهدافم آزاده،واقعا بایدمدیرتش کرد جمعه ها تایپیک نتایجم رو میذارم ولی اگه یه تایپیک خوب داشتید و یا دیدید منم تگ کنید،
ایش اونقدر بدم میاد از اینجور خونواده ها خونواده شوهر منم اینجورین اگه بیست کیلو میوه بگیرین بازم ان ...

خیلی بده

من همیشه از پدرومادرایی ک لاابالی بودن و بچشونو باری ب هرجهت بزرگ میکردن متنفربودم

الان از اینکه حواسم ب بچه مه و برام اهمیت داره دارم توبیخ میشم خیلی ناراحتم

دوباره عید میبینمشون و همون آش و همون کاسه