2777
2789
عنوان

خانمای با سیاست بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 57 پست
خب سریع بگو محمد باید الآن غذاشو بخوره دوبار که این کارو کردی دیگه نمیگن

ای خواهر😐😐

صدبار گفتم تاحالا

نمیدونم حافظشون مشکل داره... دارن

منم ازاین ناراحتم ک همش درحال تذکر دادنم مستقیم وغیرمستقیم بعد اونام ناراحت میشن خب اصول بجه داری منو میبینن دیگه  ولی بازم مقاومت میکنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای یکبار هم شده محکم. و مستقیم توی جمع همه‌شون یه سخنرانی طولانی بکن و اصلا هم نترس. هیچی نمیشه. 

کلا هم بعد این حرفا رفت و آمدت و محدود کن و زیاد تو روشون نخند.همیشه سنگین برخورد کن. هیچی مهم‌تر از بچه‌ت نیست.

پسرم بخاطر وضعیت معده ش نمیتونه دائم چیز میز بخوره بهشون گفتم صد بار باز بلافاصله بعدازغذاش شیرینی ...

تو همون موقع شروع کن به فیلم بازی کردن: حرص بخور و بگو وای ما دوباره اومدیم اینجا... وای چه کار کنم..... وای یه هفته ازش خوب مراقبت می کنم یه روز که میاد اینجا همه زحمتام به باد میره ...... من اگه خونه بابام میرم برا اینه که اونجا حرف حرف منه ......و الی آخر

خدایا توبه😁

خیلی کمتر برو خونشون مشکلت رو آروم با شوهرت درمیون بذار 

مدل خانواده شوهرم اینه ک عروس و دختری ک ازدواج کرده هر روز باید سر بزنه خونه شون اگر نه میشه آدم بد ک خودشو میگیره و حال بهم زنه

من هفته ای ی بار میرم

اوضاع اینه وقتی تو ی شهربودیم بدتربود اوضاع الان زندگیم آروم تره خداروشکر

منم شوهرم پا به پام میاد ولی اونا شیطان هستن شده دوبار با دعا گرفتنشون داشتم میمردم. شاید باورنکنی و ...

چه کار کردی دارم دیوونه میشم از خونواده شوهر این دبوونه هم میگه مامانم بابام مامانم بابام اگه کتکم بزنن اگه هرچی بهت بگن باید قبول کنی بخوای نخوای هرچی هم میگم میره به خونوادش میگه خیلیی خوب بود قبل از اینکه خونوادش تو زندگیش دخالت کنن

خدایا ما را از این جهان نبر مگر انکه تو از ما راضی باشی
تو همون موقع شروع کن به فیلم بازی کردن: حرص بخور و بگو وای ما دوباره اومدیم اینجا... وای چه کار کنم. ...

عاشقتم بااین راهکارت

اگه میشد خیلی خوب بود

ولی ببین خانواده شوهرم اصلا حرف مستقیم فایده نداره روشون اثر نمیکنه ولی با تیکه و کنایه بگی عین چی میترسن😂😂

ولی من جمله کنایه ای بذهنم نمیرسه متاسفانه ک دلم خنک شه😂😂