2777
2789
عنوان

مادرشوهرم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 211 پست
ببین سختیش میدونی چیه؟؟؟اینکه منو شوهرم دوشیفت سرکاریم ۵روز هفته و پنج شنبها نصفه روز...اصلن نمیفهمی ...

برنامه بزار چیه هر هفته هر هفته....بهشون بگو امروز برنامه داریم...

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
مستقیم چیزی نگفته ولی وقتی اوقاتش تلخ بشه طرف صحبتش منم که منم برای اینکه حرمتا ازبین نره باید عذر خ ...

خوب این سخته مردا هم خیلی زود عصبانی میشند و شرایط رو درک نمیکنند ...منم شرایط زندگی شما رو نمیدونم .به نظرم ایشون میخوان همیشه خونه شما کاری رو انجام بدن ...اینجور موقع ها کارایی رو بدید که به وسایل خودتون مربوط میشه مثل مرتب کردن کابینت  و شستن ظرف و پاک کردن سبزی و این حرفها ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما نباید سخت بگیرید مطمئن باشید مهمون ها همون ماست و سبزی رو میخورن و آخرش میگن سفرتون پر برک ...

همونه عزیزم تو شرایط قرارنگرفتی این چیزایی که میگین صد البته خیلی قشنگه ولی فراموش نکنید پر دور وبر ما آدمای حساسی هستن که خیلی چیزا بهشون برمیخوره از خیلی چیزا دلشون میشکنه 

استارتر عزیز شما تنها نیستی،وضعیت منم بهتر از شما نیست،مادر شوهر منم بیاد خونم حتما یه شبو میمونه،م ...

خو خانومی سیاست داشته باش یه شب موند زنگ بزن نصف شب بگو دل لکه دارم.دل درد دارم یه همچین چیزی بعد قطع کن گوشیرو بگو خودتو برسون...بیمارستان برین....اذیتش کن توهم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
باورت میشه یبار اینکارو کردم🤦🤦🤦ببین درطول روز۵۰بار زنگ میزدن ک خوبی؟؟؟بهتری؟؟؟پسرم نگیره؟؟؟ببین ر ...

ببین امتحان کن ولی کلا تلفن رو جواب نده بگو استراحت دارم میکنم منگم گیجم...لازم بود درمونگاهم برو مجبوری اسکار بگیری😁

دقیقااااااا افکار شما شبیه موقعی بود که مجرد بود و به متاهلین پیشنهاد میدادم فرقشون زمین تا آسمونه ...

ای وای گلم خیلی مراقب خودت باش . خدا به شما سلامتی بده . من میدونم بین متاهل بودن و مجرد بودن هر چند با داشتن تجربه یه دنیا تفاوت وجود داره . اما ما باید خودمون رو دوست داشته باشیم و کاری رو انجام بدیم که بنفعمونه  اینجوری تو مجالس هم به خودمون خوش میگذره هم به مهمان . اینکه اگر سفره سالاد یا سوپ نداشته باشه مشکل حادی نیست .درگیر تجملات و  حرف و حدیث نباشید . بهترین غذا رو هم داشته باشید باز ایراد میگیرند . خوبه سلامتیتون رو از دست بدید که 4 نفر آدم بگن به به چه کد بانوست ؟ خودتون رو اذیت نکنید در کنارش هر مجلسی رو ابرومند برگزار کنید . 

مردای بچه ننه هیچوقت درست نمیشن برای ما که نشد که نشد

امتحان کن شما.....اون یه شب مون شما یه هفته بمون خونه مامان بابات...ببین جوری نشون بده که تلافیست اما اصلا به روی خودت نیار...

همونه عزیزم تو شرایط قرارنگرفتی این چیزایی که میگین صد البته خیلی قشنگه ولی فراموش نکنید پر دور وبر ...

حق با شماست قبول دارم . اما ب هر حال چاره ایی نیست باید هوشمندانه همه چیز رو مدیریت کرد . من بیشتر از مهمون سرزده ناراحت میشم وگرنه هر کس بیاد باعث خوشحالیمه .

ای وای گلم خیلی مراقب خودت باش . خدا به شما سلامتی بده . من میدونم بین متاهل بودن و مجرد بودن هر چند ...

نه اصلاااااا به این خاطر نیس که به به و چه چه کنن فقط و فقط به این خاطر که هرچی بروفق مرادشون نباشه آرامش زندگی آدم رو تا چند وقت نشونه میگیرن

یعنی طوری که حاضری از سلامتیت بزنی ولی اعصاب آروم باشه و تا چند وقت جنگ اعصاب نداشته باشی

امتحان کن شما.....اون یه شب مون شما یه هفته بمون خونه مامان بابات...ببین جوری نشون بده که تلافیست ام ...

یک ماه هم بمونم خونه بابام از خذاشه هرکاری میکنه ولی نمیزاره به خودش سخت بگذره هر کاریییی

خدا هدایتشون کنه ....

ان شاالله

البته اونا خودشون رو بهترین ادم روی کره زمین میدونن

و اعتماد به نفس کاذب فوق بالایی دارن

مثلا یبار به من میگفت من خیلی مادرشوهر خوبیم مادر شوهرای دیگه موهای عروسشون رو کشیدن و فحشای بد میدن بعد دستش رو به نسونه کشیدن روی سرم میزاره😳😳😳